Ο αντιδήμαρχος Χασιάς Οικονομάκης Μιχάλης ανέβηκε στην Πάρνηθα να ταϊσει τα αδέσποτα

από Μυρτώ Τζώρτζου

O Δήμος Φυλής είναι ένας από τους πιο δύσκολους δήμους για τα αδέσποτα. Και αυτό αφενός γιατί ο αριθμός τους είναι αδύνατον να υπολογιστεί, καθώς καθημερινά εγκαταλείπονται εκεί ζώα, και αφετέρου οι καιρικές συνθήκες, ειδικά το χειμώνα, είναι πολύ άσχημες.

Πριν από λίγες μέρες οι εθελοντές του Φιλοζωικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φυλής Αττικής “Αγαπάζω” έκαναν μέσω διαδικτύου δημόσια έκκληση στον κόσμο για να βοηθήσει τα ζώα που λιμοκτονούν εκεί.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και το Κράτος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, κάτι που είναι γνωστό σε αυτή τη χώρα. Ο δήμος της περιοχής, σε μια ένδειξη καλής θελήσεως, αποφάσισε να κάνει κάτι, σταγόνα στον ωκεανό βέβαια. Αλλά είναι κάτι. Ο αντιδήμαρχος Φυλής Οικονομάκης Μιχάλης πήγε σε δύσβατα σημεία του βουνού και έβαλε τροφή για τα ζωάκια που ζουν εκεί.

Δείτε την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φυλής Αττικής “Αγαπάζω”:

“Ο αντιδήμαρχος Φυλής, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, πήγε το μεσημέρι στο βουνό, σε μέρη που ήταν δύσβατα για τους φιλόζωους, βάζοντας αρκετή τροφή σε σημεία που υπέδειξε ο σύλλογος, γνωρίζοντας την επερχόμενη κακοκαιρία.

Την Πέμπτη θα παραληφθούν τα sibarica, βοηθώντας τα ζώα τα οποία δεν μπορούν να πιαστούν.
Δεν είναι η πρώτη φορά πού ο κύριος Οικονομάκης έχει δείξει την ευαισθησία του για τα ζώα. Είναι ο μόνος που έχει σταθεί δίπλα στο σύλλογο αυτά τα χρόνια, οποτεδήποτε του ζητήθηκε.

Μακάρι αυτή η ευαισθησία να συνεχιστεί και να βρεθούν λύσεις που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα των αδέσποτων στο δήμο.

Ευχαριστούμε πολύ και τον αναπληρωτή δήμαρχο ύδρευσης Μαρίνο Σάρλα που τον βοήθησε σε αυτό.”

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο