24χρονος από τη Βραζιλία φτιάχνει κρεβατάκια ζώων από παλιά λάστιχα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένας 23χρονος από τη Βραζιλία, ο Amarildo Silva, έχει γίνει γνωστός όχι μόνο στη χώρα του αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου εξαιτίας των πραγματικά πρωτότυπων δημιουργιών του.

Ο Silva πριν από δυο χρόνια ήθελε να βρει μια δεύτερη δουλειά για να συμπληρώσει το εισόδημά του. Και τη βρήκε στο δρόμο. Στην κυριολεξία.

Μια μέρα που έκανε τη βόλτα του είδε κάτι παλιά και πεταμένα λάστιχα. Είδε μάλιστα ότι σε κάποια από αυτά είχαν βρει φωλιά αδέσποτα ζωάκια. Αμέσως του ήρθε μια ιδέα. Να κατασκευάσει κρεβατάκια για τα ζώα από αυτά τα άχρηστα πλέον λάστιχα.

Και έκανε την ιδέα πράξη. Έτσι από τότε μαζεύει λάστιχα στην αυλή του σπιτιού του, που την έχει μετατρέψει σε εργαστήριο, τα κόβει, τα πλένει, τα επενδύει εσωτερικά και τα ζωγραφίζει μετατρέποντάς τα σε υπέροχα και άνετα κρεβατάκια για σκύλους και γάτες. Του αρέσει μάλιστα να φτιάχνει ένα μοναδικό σχέδιο για το κάθε ζώο και να γράφει πάνω το όνομά του.

Οι απίστευτες δημιουργίες του νεαρού έχουν κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media. Οι παραγγελίες μάλιστα από όλη τη Βραζιλία έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκώμενο. Ο ίδιος δε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι αυτό είναι κάτι που του αρέσει πολύ και δεν πρόκειται να το σταματήσει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο