Ο 89χρονος ηθοποιός Robert Wagner έγινε εθελοντής σε ένα καταφύγιο αδέσποτων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα καταφύγια σε όλη την Αμερική είναι γεμάτα αυτόν τον καιρό από παρατημένα ή κακοποιημένα ζώα. Πολλές γατούλες έχουν γεννήσει και τα μικρά γατάκια φροντίζονται από τους υπεύθυνους των καταφυγίων.

Ο γνωστός οργανισμός Best Friends Animal Society κάνει έκκληση σε εθελοντές πολίτες να επισκεφτούν αυτά τα καταφύγια και να βοηθήσουν στη φροντίδα των νεογέννητων γατιών.

Ένας από αυτούς που θέλησε να γίνει εθελοντής είναι και ο γνωστός ηθοποιός Robert Wagner, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα. Ο 89χρονος δήλωσε εθελοντής και επισκέφτηκε ένα καταφύγιο, στην προσπάθειά του να εμπνεύσει και να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Για το λόγο αυτό τάισε ένα μικρό μωράκι με μπιμπερό και φωτογραφήθηκε με αυτό.

Ο Wagner έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό People, λέγοντας ότι ο ίδιος έχει σκυλιά, τα οποία θεωρεί μέλη της οικογένειά του.  “Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι κοντά στα ζώα. Είναι εκεί πάντα και σε ακούν. Είναι μια μοναδική σχέση που μας ανακουφίζει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σώσουμε ένα μικρό γατάκι είτε βοηθώντας το σε ένα καταφύγιο είτε φιλοξενώντας το σπίτι μέχρι να βρει υιοθεσία”, θα πει.

Πληροφορίες από το περιοδικό People https://people.com/pets/robert-wagner-volunteers-best-friends-kitten-nursery/

Φωτογραφίες: Todd Roisman/Best Friends Animal Society

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο