Ο Γιώργος Μαυρίδης μας λέει σε βίντεο ότι υιοθέτησε τη σκυλίτσα που πετσόκοψαν στην Ξάνθη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τη μικρή Παλόμα, το μόλις δύο μηνών σκυλάκι που κακοποιήθηκε βάναυσα πριν από λίγες μέρες, αφού κάποιος το πετσόκοψε με ψαλίδι, υιοθέτησαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η αγαπημένη του σκυλίτσα Μόλυ. Το νέο αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς γνωρίζουμε πόσο πολύ ο Γιώργος αγαπάει τα ζώα.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής όπως είχε αποκαλύψει το XanthiNea.gr, είχε βρεθεί κοντά στο άτυχο ζώο, το είχε επισκεφθεί στην Ξάνθη και είχε εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο σε αυτά αλλά είχε από την αρχή ζητήσει να υιοθετήσει το σκυλί και να το πάρει σπίτι του αμέσως μόλις γίνει καλά.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο αναφέρεται σε όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται τόσες ημέρες για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του ζώου, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου adespotoulia Xanthis  για τα αντανακλαστικά τους.

H μικρή σκυλίτσα είχε βρεθεί με κομμένο πόδι και αυτιά καθώς και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Οι δράστες του φρικτού αυτού εγκλήματος έχουν επικηρυχθεί ενώ έχει γίνει και σχετική καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές.

Για αυτό όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει έστω και ανώνυμα. Η Παλόμα στάθηκε τυχερή. Δεν θα σταθούν όμως όλα τα σκυλάκια τυχερά όταν πέσουν και εκείνα στα χέρια αυτού του άρρωστου και επικίνδυνου ανθρώπου.

υπήρχε λόγος

Θελήσαμε να αναρτηθεί αυτό το video γιατί τελευταία κάποια σχόλια μας αδίκησαν και μας πλήγωσαν βάναυσα.

Δημοσιεύτηκε από Adespotoulia Xanthis στις Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο