Άντρας που έχασε το πόδι του υιοθέτησε σκυλίτσα που είχε χάσει και αυτή το πόδι της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μι υπέροχη και συγκινητική ιστορία διαβάσαμε αυτές τις μέρες στο βρετανικό site http://www.metro.uk.

Ένας ανάπηρος άντρας, ο 43χρονος John Hopkinson, θέλησε να υιοθετήσει ένα σκύλο για παρέα. Δεν ήθελε όμως οποιοδήποτε σκύλο αλλά έναν ανάπηρο σκύλο.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσε πάνω στην Popsey, μια σκυλίτσα, ράτσας Pointer, με τρία πόδια και θλιβερή ιστορία. Η Popsey βρέθηκε το 2016 κάπου στην Τουρκία παρατημένη από το αφεντικό της, άρρωστη, κακοποιημένη και ετοιμοθάνατη από την πείνα. To ένα της μάλιστα πόδι ήταν σε τέτοια κατάσταση που έπρεπε να ακρωτηριαστεί.  Μετά από αυτό πήγε σε καταφύγιο όπου ζούσε εκεί.

Ο Hopkinson είχε και αυτός μια δυσάρεστη ιστορία καθώς και εκείνος έχασε το πόδι του το 2016 όταν πέρασε μέσα από μια φωτιά για να σωθεί. Και είδε τη ζωή του από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάζει για πάντα.

Ο ίδιος θα πει: “Μόλις την είδα, θέλησα να την πάρω. Σκέφτηκα ότι έχει ανάγκη από φροντίδα και προστασία. Ήμουν χάλια μετά το ατύχημα. Είχα πάθει κατάθλιψη για αυτό που μου συνέβη. Με την Popsey άλλαξε η ζωή μου. Τολμώ να πω ότι δεν την έσωσα εγώ αλλά εκείνη. Ήταν ένας λόγος για να ξυπνάω το πρωί. Άρχισα να τη φροντίζω και να κάνουμε παρέα. Την πηγαίνω βόλτα και αυτό κάνει καλό και στους δυο μας. Η αγάπη της είναι ανιδιοτελής. Πολλές φορές που κάθεται δίπλα μου της κάνω μασάζ. Με έκανε και πάλι να χαμογελάσω. Είναι όλη μου η ζωή. Δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία από ένα σκύλο.”

Πηγή: http://www.metro.uk

Ο John Hopkinson

Η Popsey όταν βρέθηκε άρρωστη και ετοιμοθάνατη σε δρόμο της Τουρκίας

Φωτογραφίες: Gofundme

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο