Γυναίκα παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να βρει τη σκυλίτσα της που χάθηκε

από Μυρτώ Τζώρτζου

Έχετε σκεφτεί τι θα κάνατε αν χάνατε το αγαπημένο σας κατοικίδιο; Και δεν εννοούμε να πεθάνει αλλά να χαθεί, να φύγει από το σπίτι. Οι περισσότεροι θα αρχίζαμε τις αναρτήσεις στο Facebook, θα κολλούσαμε αφίσες και θα ενημερώναμε τους φίλους και τους γνωστούς μας.

Μια γυναίκα από την Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, η Carol King, αφού έκανε τα πάντα και δεν είχε αποτέλεσμα, αποφάσισε να κάνει κάτι που ίσως κανείς να μην το έκανε. Να παραιτηθεί από τη δουλειά της ώστε να έχει όλο το χρόνο ελεύθερο για να ψάξει να τη σκυλίτσα της, ράτσας border collie, την 9 ετών Katie.

H Carol, η οποία εργαζόταν ως ταχυδρόμος, και ο άντρας της, ο Verne King, πήγαν ένα ταξίδι στη Μοντάνα για να ξεκουραστούν. Και φυσικά μαζί τους πήραν και την Katie.

Το πρώτο βράδυ πήγαν να φάνε σε ένα εστιατόριο. Τη σκυλίτσα την είχαν αφήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Η βραδιά ήταν άσχημη, με καταιγίδες και κεραυνούς. Η Katie τρόμαξε από αυτά και βρήκε τρόπο να το σκάσει από το δωμάτιο. Και έφυγε.

Το ζευγάρι επέστρεψε στο ξενοδοχείο και δεν βρήκε τη σκυλίτσα. Και παρόλο που έψαξε πολύ και τις επόμενες μέρες, δεν κατάφερε να την εντοπίσει.

Η Carol όμως δεν το έβαλε κάτω. Αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να μείνει στη Μοντάνα και να ψάξει τη σκυλίτσα της για όσο καιρό χρειαστεί.

Η ίδια θα πει στην Daily Inter Lake: “Ήταν κάτι φοβερό. Με έπιασε το στομάχι μου. Πραγματικά αρρώστησα. Είπα ό,τι και αν γίνει, θα τη βρω. Δεν θα το βάλω κάτω. Και έτσι έμεινα μόνη μου στη Μοντάνα για να τη βρω. Δεν γύρισα πίσω.”

Και τη βρήκε μετά από 57 μέρες απίστευτης αναζήτησης. Σε αυτές τις μέρες είχε κάνει τα πάντα. Κάποια στιγμή  ένας άντρας, είδε κάπου τη σκυλίτσα. Από τις φωτογραφίες και τις αφίσες που είχε βάλει παντού η Carol κατάλαβε ότι είναι αυτή. Έτσι επικοινώνησε μαζί της να της πει τα ευχάριστα νέα.

Η Carol έτρεξε στο σπίτι του και βλέποντας την Katie ξέσπασε σε κλάμα.

Η Katie βρέθηκε ταλαιπωρημένη, υποσιτισμένη και αφυδατωμένη αλλά με την κατάλληλη αγωγή από τον κτηνίατρο και την αγάπη των δικών της έγινε και πάλι καλά.

Πηγή: Metro.uk 

(Picture: Mackenzie Reiss/AP)

Image credits: Denice Rutherford

Image credits: Denice Rutherford

Image credits: Denice Rutherford

Image credits: Denice Rutherford

Image credits: Denice Rutherford

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο