Μια φτωχή γυναίκα από την Ινδία τρώει μία φορά τη μέρα για να μπορέσει να ταΐσει τα 13 της σκυλιά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Είναι μερικές συγκινητικές ιστορίες που δείχνουν τις προσπάθειες κάποιων ατόμων για σώσουν ή να βοηθήσουν ζώα. Παντού στον κόσμο υπάρχουν τέτοιες ιστορίες που μας δίνουν χαρά και αισιοδοξία.

Μια τέτοια ιστορία είναι και αυτή μιας 39χρονης γυναίκας, της Meena, η οποία ζει στην πόλη Τσενάι στην Ινδία. Στη διάρκεια της καραντίνας τα πράγματα ήταν δύσκολα για αυτή, όπως και σε πολλούς άλλους ανθρώπους, οι οποίοι έχασαν τις δουλειές τους ή σταμάτησαν να πληρώνονται, και βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη σε άσχημη θέση.

Η Meena έχει υιοθετήσει 13 σκυλιά, τα οποία υπερλατρεύει. Ζουν μαζί σε ένα μικρό σπίτι στο οποίο μένει 21 χρόνια. Λίγες μέρες πριν από τον εγκλεισμό λόγω πανδημίας ψώνισε πράγματα για εκείνη και τα ζώα της, ρύζι για την ίδια και τροφή για τα σκυλιά. Όμως τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα για αυτή, καθώς τελείωσαν τα χρήματά της. Πώς θα φρόντιζε τα ζώα της; Ήταν όμως τυχερή γιατί οι άνθρωποι για τους οποίους εργάζεται της έδωσαν τους μισθούς των επόμενων δύο μηνών. Ο λόγος; Επειδή δυσκολευόταν να φροντίσει τόσα σκυλιά.

Όμως, ακόμα και έτσι, τα πράγματα ήταν δύσκολα για αυτή. Και αποφάσισε να τρώει μία φορά τη μέρα ώστε να μένει φαγητό για τα σκυλιά της. Όμως δεν άφησε έτσι και τα αδέσποτα στο δρόμο της, στα οποία έδινε, δυστυχώς όχι κάθε μέρα, ό,τι της περίσσευε. Τα πράγματα για την ίδια είναι ακόμα δύσκολα λόγω των οικονομικών συνθηκών. Αλλά δεν θέλει να αφήσει τα ζώα χωρίς φαγητό.

Ήδη πολλοί άνθρωποι, μαθαίνοντας την ιστορία της, θέλησαν να έρθουν σε επαφή μαζί της και να τη βοηθήσουν.

Φωτογραφία: The Times of India

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο