Η τραγουδίστρια Miley Cyrus υιοθέτησε μια σκυλίτσα που την είχαν σε άθλια κατάσταση σε εκτροφείο για αναπαραγωγή

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η 27χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Miley Cyrus είναι γνωστή για την αγάπη της στα ζώα. Δεν αγοράζει ποτέ κατοικίδιο αλλά υιοθετεί από καταφύγια. Και όχι μόνο σκύλους αλλά και άλλα ζώα.
Πριν από λίγο καιρό η σταρ άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της σε ένα ακόμα ζωάκι που είχε ανάγκη.
Πρόκειται για μια σκυλίτσα, ράτσας bulldog, την Daisy, από την πόλη το Fresno της Καλιφόρνιας, την οποία χρησιμοποιούσαν σε εκτροφείο για αναπαραγωγή. Γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει με αυτά τα ζώα των εκτροφείων και πόσο άθλια ζωή ζουν.
Έτσι και αυτός ο σκύλος ζούσε σε τραγικές συνθήκες και μονίμως σε ένα κλουβί, χωρίς καμιά επαφή με ανθρώπους. Κάποια στιγμή, χωρίς να γνωρίζουν το πώς, η σκυλίτσα το έσκασε και βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους. Το πιθανότερο είναι ότι δεν την χρειάζονταν άλλο για αναπαραγωγή και την “πέταξαν” στο δρόμο. Λίγο μετά βρέθηκε σε ένα πυροσβεστικό κέντρο, το οποίο έκανε και σπίτι της. H Daisy ήταν σε άθλια κατάσταση και γεμάτη τσιμπούρια. Οποιαδήποτε προσπάθεια υιοθεσίας απέτυχε επειδή η κατάσταση της υγείας της ήταν τέτοια που απαιτούσε πολλά έξοδα ώστε το ζώο να γίνει καλά.
Κάποια στιγμή η Cyrus είδε φωτογραφία του ζώου στα social media και αμέσως το λάτρεψε. Θέλησε να τον υιοθετήσει ώστε να ζει μέσα σε σπίτι και να είναι καλά στην υγεία του. Και το έκανε.
Η Daisy πλέον έχει αλλάξει όνομα, λέγεται Kate Moss, και ζει στην κυριολεξία σαν βασίλισσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο