Γιώργος Μαυρίδης: Πρωινές αγκαλιές με τη μικρή Τσίχλα και τη Μόλυ

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μία μια από τις πιο γλυκές που έχουμε δει αυτές τις μέρες είναι αυτή που ανάρτησε ο αγαπημένος μας tattoo artist και παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη Γιώργος Μαυρίδης, στην οποία είναι ξαπλωμένος έχοντας αγκαλιά τις δύο του σκυλίτσες, τη μικρούλα Τσίχλα και τη Μόλυ. Η φωτογραφία μάλιστα συνοδεύεται από τη λεζάντα “Αυτές οι πρωινές αγκαλιές”.
Ο Γιώργος, μετά την πρόσφατη περιπέτειά του και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε καθώς νόσησε βαριά από τον Covid, είναι πλέον καλά και απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού του.
Την ιστορία της Τσίχλας θυμόμαστε όλοι. Η μικρούλα, πριν από λίγους μήνες, κουταβάκι μόλις δύο μηνών, βρέθηκε με κομμένο πόδι και αυτιά καθώς και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Οι εθελοντές της ομάδας adespotoulia Xanthis την ανέλαβαν και την πήγαν στο κτηνιατρείο. Η μικρή έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή της και τα κατάφερε. Με κομμένο ποδαράκι και άλλα προβλήματα υγείας, αλλά ζωντανή. Σκυλάκι που πετσόκοψαν στην Ξάνθη: Κοινοποιούμε συνεχώς, στέλνουμε θετική ενέργεια γιατί δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο και βοηθάμε τα adespotoulia xanthis – Petpet.news
Το περιστατικό είδε ο Γιώργος, ο οποίος συγκινήθηκε, και αποφάσισε να την υιοθετήσει και να βοηθήσει στο να γίνει όσο πιο πολύ καλά μπορεί. Της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει σε ένα σπίτι με αγάπη και σιγουριά. Έτσι πήγε στην Ξάνθη και επέστρεψε στο σπίτι μαζί της.
Ο παρουσιαστής είναι γνωστός τόσο για την αγάπη του στα ζώα αλλά και για τον αγώνα που κάνει για τα δικαιώματά τους. Είναι επίσης γνωστός, για να τα γράφουμε όλα, για την προσφορά του και σε ανθρώπους, ειδικά παιδιά που έχουν ανάγκη.
Για την ιστορία, ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης στην Ξάνθη παραμένει ασύλληπτος.

H κακοποιημένη σκυλίτσα της Ξάνθης στην αγκαλιά του Γιώργου Μαυρίδη μας έφτιαξε τη μέρα – Petpet.news

Ο Γιώργος Μαυρίδης μας λέει σε βίντεο ότι υιοθέτησε τη σκυλίτσα που πετσόκοψαν στην Ξάνθη – Petpet.news

Οι πρώτες φωτογραφίες του Γιώργου Μαυρίδη με τη σκυλίτσα που πετσόκοψαν στην Ξάνθη – Petpet.news

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο