Άντρας έπεσε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει το σκύλο του που πνιγόταν (Βίντεο-Εικόνες)

από Μυρτώ Τζώρτζου

O 48χρονος ναυαγοσώστης Ste και η Helen Cotton μαζί με την οικογένειά τους πήγαιναν βόλτα στο πάρκο Walton Hall του Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας με το σκύλο τους Trudy, ένα 11χρονο Cavalier King Charles Spaniel, όταν το σκυλί ξαφνικά άρχισε να περπατάει πάνω σε μια παγωμένη στην κυριολεξία λίμνη. Και ο πάγος έσπασε και άρχισε να βυθίζεται στο νερό. Και σε ελάχιστη ώρα βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης αβοήθητο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Ste αποφασίζει και πέφτει και εκείνος στη λίμνη για να σώσει τον Trudi. Φορώντας ένα t-shirt και ένα τζιν, μπήκε μέσα και έτρεξε να αρπάξει το σκύλο. Παγωμένος και έχοντας τον επίσης παγωμένο σκύλο στον ώμο του, άρχισε να βγαίνει προς τα έξω. Στο βίντεο που τράβηξαν οι υπόλοιποι της οικογένειας θα δείτε ότι βλέποντάς τον να βγαίνει από τη λίμνη έσκασαν από τα γέλια.

Η γυναίκα του Helen θα πει: “Με το σύζυγό μου κάνουμε κάθε μέρα αυτή τη βόλτα. Ο σκύλος ποτέ δεν έχει πλησιάσει τη λίμνη. Για αυτό όταν συνέβη, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Παρολαυτά προσπάθησε να φύγει από εκεί που έπεσε αλλά βυθίστηκε στο νερό. Στην αρχή βέβαια όλοι φοβηθήκαμε αλλά αφού όλα πήγαν καλά και βλέπαμε και τους δύο να βγαίνουν, βάλαμε τα γέλια. Η Trudy έκανε ένα πολύ ζεστό μπάνιο και είναι καλά”.

Πηγή: Mirror

‘Hero’ dad jumps into frozen lake to save dog as family left in fits of laughter – Mirror Online

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο