Γιώργος Μαυρίδης: Γιόρτασε τα 14α γενέθλια της Μόλυς- Οικογενειακές πόζες μπροστά στην τούρτα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα 14 της χρόνια έκλεισε η γνωστή σκυλίτσα Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη, την οποία έχουμε δει αρκετές φορές είτε τηλεοπτικά είτε σε φωτογραφίες μαζί του.
Ο tattoo artist και παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη δεν την άφησε φυσικά παραπονεμένη καθώς έκανε ένα μικρό παρτάκι για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Έτσι μαζί με τη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια αλλά και με την Τσίχλα, την άλλη υιοθετημένη σκυλίτσα του, έφτιαξε τούρτα, διακοσμημένη με κεριά που είχαν τον αριθμό 14.
Σύσσωμη λοιπόν η οικογένεια φωτογραφήθηκε με χαμόγελα μπροστά στην τούρτα και ευχόμενη στην όμορφη Μόλυ να τα χιλιάσει. Τη φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram συνόδευε η λεζάντα: “Κλείσαμε τα 14 και προχωράμε! Χρόνια Πολλά στη Μολάρα μας❤️#happy14”.
Η μικρότερη σκυλίτσα του είναι η επίσης γνωστή Τσίχλα, η άσχημα κακοποιημένη σκυλίτσα από την Ξάνθη. Η Τσίχλα ήταν μόλις δύο μηνών κουταβάκι, όταν βρέθηκε με κομμένο πόδι και αυτιά καθώς και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Αυτός που την κακοποίησε της είχε δώσει επίσης να πιει και οξύ από το στόμα.
Το ζώο έσωσαν οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΙΑ ΞΑΝΘΗΣ, adespotoulia Xanthis, οι οποίοι είχαν κάνει γνωστό το συμβάν, το οποίο μας είχε όλους σοκάρει. Από αυτούς το πληροφορήθηκε και ο Γιώργος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε αποφασίσει να την υιοθετήσει. Κάτι που έκανε φυσικά. Η Τσίχλα σήμερα είναι μια απίστευτη σκυλίτσα που ζει ευτυχισμένη μαζί του.
Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τη Μόλυ. Της ευχόμαστε να ζήσει πολλά πολλά χρόνια και να είναι τόσο ευτυχισμένη όσο τώρα.
Ο Γιώργος έχει μεγάλη αδυναμία και στις δύο σκυλίτσες του και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες αγκαλιά με αυτές.
Γιώργος Μαυρίδης: Πέρασε ένας χρόνος που υιοθέτησε την Τσίχλα, την άσχημα κακοποιημένη σκυλίτσα της Ξάνθης – Petpet.news
Γιώργος Μαυρίδης: Χαλαρώνει αγκαλιά με τις δύο αγάπες του – Petpet.news
Ο Γιώργος Μαυρίδης μας εύχεται καλό χειμώνα, αγκαλιά με την Τσίχλα, τη σκυλίτσα που κακοποίησαν απάνθρωπα στην Ξάνθη – Petpet.news

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο