Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βρήκε κουταβάκι μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο Πήλιο και το έσωσε- Δείτε το βίντεο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, εκτός από καλός ηθοποιός είναι και ένας άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα. Στο παρελθόν είχε μιλήσει για μια ιστορία που μας είχε συγκινήσει. Ήταν τότε που βρήκε τη σκυλίτσα του, τη Χριστίνα, που είχε χάσει κάποια χρόνια πριν, η οποία ήταν αδέσποτη και την είχε υιοθετήσει.

Η σκυλίτσα είχε χαθεί ανήμερα των Χριστουγέννων και ο Βασίλης την έψαχνε δυόμισι χρόνια. Έψαχνε παντού να τη βρει και έκανε τα πάντα μήπως και την εντοπίσει. Και τη βρήκε, με το ίδιο κολάρο που της είχε βάλει, να τριγυρνάει αδέσποτη. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βρήκε τη σκυλίτσα που είχε χάσει πριν από δυόμισι χρόνια 

Αυτές τις μέρες ο ηθοποιός δημοσιοποίησε ένα θλιβερό συμβάν που έχει να κάνει με ένα σκυλάκι που το βρήκε στα σκουπίδια. Βρισκόταν λίγο έξω από την Αργαλαστή, στο Πήλιο του Βόλου, λόγω εμβολιασμού, και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκύλων, η σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου @linaprintzou, άκουσε ένα μικρό κλάμα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Και άρχισε να ψάχνει στα σκουπίδια, όπου βρήκε ένα μικρό σκυλάκι πεταμένο εκεί μέσα. Το μικρούλι ήταν τρομοκρατημένο αλλά τους έγλειφε ασταμάτητα τα χέρια από ευγνωμοσύνη και χαρά.

Δυστυχώς αυτό σχεδόν καθημερινά συμβαίνει στη χώρα μας.

Ο ηθοποιός αναφέρει στην ανάρτησή του:” Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????”

Vasilis Charalampopoulos (@charalampopoulos_vasilis) • Instagram photos and videos

Lina Printzou (@linaprintzou) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο