Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει τα κουτάβια που γέννησε η σκυλίτσα της και η Εριέττα Κούρκουλου της απαντάει

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια φωτογραφία ανέβασε στα social media η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, η οποία φυσικά δεν περίμενε ότι με αυτή θα γίνει στην κυριολεξία χαμός.
Η ηθοποιός στη φωτογραφία μας δείχνει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά δύο κουταβάκια που γέννησε η σκυλίτσα της η Ρόζα. Όμως αυτόν τον ενθουσιασμό δεν συμμερίστηκαν πολλοί, οι οποίοι την κατέκριναν για αυτή τη φωτογραφία.
Ο κόσμος αντέδρασε αρνητικά κάνοντας κακή κριτική στη Λασκαράκη λέγοντας ότι θα πρέπει να στειρώνει τα ζώα της και όχι να τα αφήνει να γεννάνε.
Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν είναι και η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία έγραψε σε story στο Instagram: «Δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στο δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε χαρωπά τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».
Λίγες ώρες μετά, εμφανώς νευριασμένος, ο σύζυγός της ηθοποιού Λευτέρης Σουλτάτος απαντάει σε όλα αυτά λέγοντας τι έχει ακριβώς συμβεί:
 «Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις, επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων, τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε, εμένα να καταγγείλετε.
Και όλα αυτά γιατί δεν στείρωσα ένα σκυλί που ζει σε περιφραγμένο χώρο ελεύθερο! Γιατί έτσι θέλω να ζει σε περιφραγμένο ελεύθερο χώρο! Γιατί έτσι θέλω να ζει το κατοικίδιό μου ελεύθερο εντός περιφραγμένης οικίας μας! Εδώ και 25 χρόνια που έχω σκυλιά έτσι ζουν και έτσι θα ζουν όσες καταγγελίες και να μου κάνετε! Όχι δεν το στείρωσα, όπως δεν έχω κάνει και στο παρελθόν, γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε, ποτέ δεν είχα εγκυμοσύνη απρόβλεπτη όπως συνέβη τώρα. Και δεν στειρώνω γιατί το άλλο σκυλί (ένα αδέσποτο) που βρήκαμε και περιθάλψαμε και υιοθετήσαμε στην Κρήτη μετά τη στείρωση που του κάναμε έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας, γιατί η στείρωση δεν είναι κάτι φυσιολογικό, είναι κόντρα στη φύση.
Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός. Θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Δήμητρα Κόλλια 3 Δεκεμβρίου, 2021 - 2:40 μμ

Όλα καλά κε Σουλτατε ! Μπράβο σας ! Στείρωση πρέπει να κάνουμε έχει γεμίσει όλη η Ελλάδα κ οι κακοποιητες ζώων, μέχρι σεξουαλικής κακοποιησης, χαίρονται όταν βρίσκουν στο δρόμο ζωο Το βάζουν σημάδι Στα καταφυγια λιώνουν τα ζώα που προλαβαίνουμε να τα βουτήξουμε απο τα χέρια τους Σταματήστε τις γέννες δεν ξέρουμε που θα καταληξουν όσο κ αν πιστεύετε ότι θα το ελέγξετε Ρωτήστε έναν Κτηνίατρο, όχι εσείς, βάλτε κάποιον άλλον Από σας θέλει να βγάλει χρήματα γέννες κλπ Επιχείρηση έχουν ! Ευχαριστούμε που θα το ξανασκεφτειτε Παρεμπιπτόντως, αλλάξτε κτηνίατρο (αναφέρομαι σε κείνον που έκανε στείρωση σε σκυλί σας παλιά ! Επαναλαμβάνω, επιχείρηση έχουν !

Reply
Ειρήνη 5 Δεκεμβρίου, 2021 - 7:30 πμ

Διαβάζοντας αυτά που είπε ο κ. Σουλτατος συνειδητοποιώ πόσο πολύ πίσω στην σκέψη είναι ο Έλληνας. Εγωιστική, μέχρι εκεί που δεν παίρνει η τοποθέτηση του και εκτός πραγματικότητας. Έτσι δημιουργούνται τα αδέσποτα. Θα τα δώσει και από όσους πάρουν τα 10 κουτάβια, ένας η δύο θα είναι συνεπείς κηδεμόνες. Ειλικρινά λυπάμαι!!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο