Βίκυ Καγιά: Υιοθέτησε τη Spotty, ένα ταλαιπωρημένο αδεσποτάκι, από καταφύγιο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ένα πανέμορφο λευκό κουταβάκι, τη Spotty, υιοθέτησε από το A Little Shelter, στη Φιλιππιάδα, πριν από λίγες, μέρες το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά. Θυμόμαστε όλοι που πριν λίγο καιρό είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσαν τα ζώα σε ένα χωράφι της Φιλιππιάδας στο Δήμου Ζηρού.
Η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία εδώ και έναν περίπου χρόνο έχει ιδρύσει το A Little Shelter μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου, δίνει μεγάλο αγώνα στο να διασώσει τα ζώα, βοηθώντας και φροντίζοντας να υιοθετηθούν.
Στην ανάρτησή της βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά να παίζει με το γιο της, Κάρολο, και το νέο τους κατοικίδιο τους στον κήπο του σπιτιού τους.
Αυτό είναι το μήνυμα της vickykaya
Αυτή είναι η Spotty 🐶 το νέο μέλος της οικογένειάς μας, την υιοθετήσαμε πρόσφατα από το @a_little_shelter #projectφιλιππιάδα
Όταν η Spotty ήρθε στο σπίτι μας, ήταν φοβισμένη και αδύναμη. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, με την αγάπη των παιδιών, έγινε ένα ζωηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση κουτάβι.
Είναι πολύ σημαντικό μήνυμα για τα παιδιά μας η υιοθεσία ζώων και η φροντίδα τους. Ένα τεράστιο μπράβο για την αφοσίωση και την αγάπη της @katrina_tsantali . Ευχαριστούμε πολύ για την Spotty 🥰🐶❤️

Vicky Kaya (@vickykaya_) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο