Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου: Ημέρα Υιοθεσίας και κοπή πίτας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Σε άλλη μια «Ημέρα Υιοθεσίας» σας προσκαλεί το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου, το οποίο διοργανώνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στη Θηβών 245 στη Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη), μια μέρα γιορτής, ενθαρρύνοντάς σας να έρθετε και να κάνετε δικό σας ένα από τα υπέροχα αδέσποτα σκυλάκια που φροντίζουν οι εθελοντές του μέλος στην οικογένειά σας.

Από τις 12:00 μέχρι τις 21:00 οι εθελοντές του σωματείου θα σας περιμένουν για να σας γνωρίσουν τις πιο γλυκές μουσούδες που τόσο υπομονετικά περιμένουν τον άνθρωπό τους. Επίσης θα σας ενημερώσουν για τις δράσεις και το έργο τους αλλά και πώς μπορείτε να βοηθήσετε εθελοντικά στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων που διέσωσε και βρίσκονται υπό την προστασία του.

Στις 19:00 θα κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα!

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου ιδρύθηκε το 2009 και σκοπός του είναι η περίθαλψη και γενικά η φροντίδα και η προστασία των αδέσποτων ζώων, καθώς και σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές και κάθε Δημόσια ή Διοικητική Αρχή, η επίλυση θεμάτων που αναφέρονται σε αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα (καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων, παθητικής ή ενεργητικής μορφής).

Πηγή: https://istoriesadespoton.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο