Η Κωτσόβολος στηρίζει το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Σκύλων Pedigree

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η εταιρεία Κωτσόβολος, θέλοντας να συμβάλλει στην προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, ενισχύει το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Σκύλων της Pedigree, προβάλλοντας τα ειδικά video του Pedigree® Dog Channel στις οθόνες των καταστημάτων της. Οι επισκέπτες των καταστημάτων ενημερώνονται για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να υιοθετήσουν το δικό τους σκυλάκι, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να βρουν την κατάλληλη ηλεκτρική σκούπα, ώστε οι τρίχες του νέου μέλους της οικογένειας να μην αποτελέσουν πρόβλημα!

Με τις αγορές των επιλεγμένων προϊόντων ηλεκτρικής σκούπας από την Κωτσόβολος, η Pedigree θα δωρίσει 1.000 δωρεάν γεύματα στ’ αδέσποτα που φιλοξενούνται στις συνεργαζόμενες φιλοζωικές οργανώσεις, Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Φιλοθέης – Ψυχικού και Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορά των επιλεγμένων προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση. Δέκα από αυτούς θα λάβουν ένα ειδικό kit με προϊόντα Pedigree. Το kit περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για τη σωστή διατροφή και τη στοματική υγιεινή των κατοικίδιων τους.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με τηλεφωνική επικοινωνία μετά τη λήξη της δράσης. Kάθε σκύλος αξίζει ένα ζεστό σπίτι. Γι’ αυτό η Κωτσόβολος με αυτή την ενέργεια ως τις 28/2 θα συμμετέχει στο πρόγραμμα υιοθεσίας Pedigree, ώστε να συμβάλει στο διπλασιασμό των υιοθεσιών σκύλων χωρίς σπίτι έως το 2020. Yιοθετώντας ένα αδέσποτο ζώο, προσφέρετε σπίτι, αγάπη και φροντίδα σε ένα πλάσμα που το έχει ανάγκη, αλλά παράλληλα «αδειάζει» μία θέση, η οποία θα «γεμίσει» με ένα άλλο ζώο που βρίσκεται στο δρόμο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο