Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων, Καστοριά: Στείρωσε και εμβολίασε 45 σκύλους και 25 γάτες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Άλλη μια επιτυχημένη αποστολή πραγματοποίησε η Ε.Δ.Κ.Ε. (Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων), η οποία επισκέφτηκε στις 28 και 29 Ιουλίου την πόλη της Καστοριάς. Οι εθελοντές της στείρωσαν, εμβολίασαν και σήμαναν ηλεκτρονικά 45 θηλυκούς σκύλους και 25 θηλυκές γάτες. Δείτε την ανάρτηση της ομάδας στο facebook:

“Το Σαββατοκύριακο 28-29/07, η ομάδα μας βρέθηκε στην υπέροχη Καστοριά μετά από πρόσκληση του Δήμου. Το πρόγραμμα ήταν εντατικό και καταφέραμε να στειρώσουμε, να εμβολιάσουμε κατά της λύσσας και να σημάνουμε ηλεκτρονικά 45 θηλυκούς σκύλους και 25 θηλυκές γάτες.

Τα μέλη της ομάδας ήταν οι: Μπάτσας Γιάννης, Κουπίδης Θόδωρος, Σαπανίδου Βίκυ, Μπέλη Μαρία, Θώμου Ζωή, Χασάπης Μανόλης, Αλεξανδράκης Ζαχαρίας, Θεοχάρη Φανή, Διδαγγέλου Χριστίνα, Γαλανάκης Κώστας, Γιαννηκώτσιου Νίκος, Τσιλογλανίδου Άννα και οι φοιτήτριες Σαρπεκίδου Ειρήνη και Παπαδημητρακοπούλου Άννα, με αρχηγό αποστολής τον Αλέξανδρο Μακαρονά.

Επίσης, βοήθησαν οι τοπικοί κτηνίατροι Χάστας Γιώργος και Μόσχος Χρίστος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Δαμιανού Χρήστος, ο οποίος είναι επίσης κτηνίατρος. Να ευχαριστήσουμε τα μέλη του τοπικού φιλοζωικού σωματείου για την όμορφη συνεργασία, καθώς και όλους όσους συνεισέφεραν για την πραγματοποίηση της αποστολής”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο