Γατούλης με ένα ματάκι που κινδυνεύει εκεί που βρίσκεται ψάχνει άμεσα σπίτι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο πανέμορφος αλλά άτυχος αυτός γατούλης βρέθηκε σε μια αυλή πολύ άρρωστος, σκελετωμένος, χωρίς να μπορεί ούτε να σηκωθεί ούτε να φάει. Ευτυχώς μια κυρία τον είδε και τον μετέφερε στον κτηνίατρο, όπου τον περιέθαλψε και του έσωσε τη ζωή.

Λίγες μέρες μετά ο γατούλης πήρε τα πάνω του και άρχισε να νιώθει καλά. Από τη νόσο όμως των πνευμόνων έχασε το ένα του ματάκι.

Μετά την αποθεραπεία του μεταφέρθηκε στην αυλή που βρέθηκε, στην οποία ζουν και άλλες γάτες. Οι γάτες όμως εκεί δεν τον αποδέχτηκαν ποτέ. Μια από αυτές τον τραυμάτισε και στο άλλο ματάκι. Και ξεκίνησε και πάλι θεραπεία ώστε να σωθεί το μάτι.

Δυστυχώς ο γατούλης κινδυνεύει ακόμα από τις επιθέσεις των άλλων γάτων. Ένα ζωάκι που έχει μόνο ένα μάτι είναι, όπως και να το κάνουμε, επικίνδυνο να ζει στο δρόμο. Σε έναν τσακωμό πολύ εύκολα μπορεί να χάσει και το άλλο ματάκι. Για αυτό αναζητά σπίτι ώστε να ζει προστατευμένος. Αν κάποιος θέλει να τον υιοθετήσει, δεν θα το μετανιώσει. Ο γατούλης είναι υπέροχος, χαδιάρης και πολύ τρυφερός.

Αν θέλετε να τον κάνετε δικό σας και να τον σώσετε από το δρόμο, στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας ή γράψτε κάτω από την ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο