Ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τη “4 Happy Paws” θα βάλει σπιτάκια για τις αδέσποτες γάτες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Συνεχίζοντας τη φιλοζωική δράση του ο Δήμος Αλίμου πρόκειται να τοποθετήσει σε κεντρικά σημεία της πόλης σπιτάκια ώστε να βρίσκουν εκεί καταφύγιο αδέσποτα γατάκια.

Ο χειμώνας ακόμα καλά κρατεί και το κρύο ταλαιπωρεί τα αδεσποτάκια που περιφέρονται στους δρόμους αναζητώντας ένα ζεστό κατάλυμα. Σε αυτά τα σπιτάκια, τα γατάκια θα έχουν το δικό τους μέρος να προστατεύονται και να κουλουριάζονται. Αρχικά, θα τοποθετηθούν οκτώ σπιτάκια τα οποία θα δοθούν από τη “4 Happy Paws”.

Δείτε την ανακοίνωσή της στο facebook:

Under construction ??
8 σπιτάκια θα δοθούν στο Δήμο Αλίμου!!!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με έναν από τους Δήμους της Αττικής που ενεργά μένει και βοηθάει τα ζωάκια που βρίσκονται στους δρόμους και παραμένει σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειάζεται.

Με μεγάλη μου χαρά δεχτήκαμε την πρόταση από το δήμο Αλίμου να φτιάξουμε αυτά τα σπιτάκια τα οποία θα τοποθετηθούν στην περιοχή μας για να φιλοξενήσουν τα γατάκια ??

Και όχι μόνο αυτό, θα δώσουμε λίγο περισσότερο χρώμα στις γειτονιές μας και θα ευχαριστιόμαστε να κάνουμε περίπατους ❤️

Και εις ανώτερα λοιπόν, για ένα καλύτερο αύριο σε αυτόν τον πλανήτη όχι μόνο για εμάς τους ανθρώπους αλλά για κάθε ψυχή που υπάρχει και συμβιώνει εδώ μαζί μας. Ό,τι δικαιώματα έχουμε εμείς έχουν και αυτά!!!
Stay tuned ??

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο