Το προσωπικό του Κωτσόβολου Ελευσίνας έδωσε τροφές και φάρμακα στη Φιλοζωική Ομάδα-Αδέσποτα Μυστήρια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στα πλαίσια της Ημέρας Καλής Πράξης που διοργανώνει το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος, οι υπάλληλοι του υποκαταστήματος στην Ελευσίνα συνάντησαν τη Φιλοζωική Ομάδα Ελευσίνας-Αδέσποτα Μυστήρια και τους έδωσαν τροφές και φάρμακα για τα αδέσποτα.

Δείτε τι αναφέρει η ομάδα στη σελίδα της στο Facebook:

“Σήμερα ήταν μια πολύ ευχάριστη ημέρα για εμάς και για τα αδεσποτάκια!

Tο προσωπικό του Κωτσόβολου Ελευσίνας επέλεξε τα αδεσποτάκια της πόλη μας και την ομάδα μας για την Ημέρα Καλής Πράξης που διοργανώνει ο Κωτσόβολος!

Δώσαμε ραντεβού σε πάρκο στην Άνω Ελευσίνα, πήραμε παρεούλα τον Μάνο, την Ντάμα, τον Άργο και τη μικρή Goldie και πήγαμε να τους βρούμε!

Παραλάβαμε τις τροφές και τα φάρμακα που κατάφεραν να αγοράσουν με το συμβολικό ποσό που διαθέτει ο Κωτσόβολος αλλά και το προσωπικό από δικά του χρήματα! Παίξαμε όλοι μαζί, γνωριστήκαμε, και ήταν ένα ένα υπέροχο πρωινό!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους από το κατάστημα Ελευσίνας για τη γλυκύτητά τους, την προθυμία τους και πάνω από όλα τη μεγάλη τους καρδιά για αυτά τα υπέροχα πλάσματα! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ήταν τιμή μας που σας γνωρίσαμε!!” ?????

 

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Αφήστε ένα Σχόλιο