Υπογράφουμε για να μη διώξουν τα γέρικα σκυλάκια που φροντίζουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ

από Μυρτώ Τζώρτζου

Διαδικτυακές υπογραφές συγκεντρώνουν φιλόζωοι προκειμένου να σώσουν τα γέρικα σκυλάκια που ζουν πολλά χρόνια στον εξωτερικό χώρο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή καθώς κάτοικος της περιοχής ισχυρίζεται πως την ενοχλούν. Το ψήφισμα που προορίζεται για τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, χρειάζεται 5 χιλιάδες υπογραφές.

“Επτά ανήμπορα, γέρικα σκυλάκια, που βρίσκουν καταφύγιο εδώ και 18 χρόνια στο χώρο της ΕΡΤ, και τα οποία φροντίζουν οι υπάλληλοι, κινδυνεύουν να πεταχτούν στον δρόμο επειδή μια κάτοικος της γειτονιάς ισχυρίζεται πως την ενοχλούν με τα γαβγίσματά τους.

Η συγκεκριμένη κυρία πιέζει τόσο τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, όσο και τη δημοτική αρχή (παρόλο που δεν έχει σχετική δικαιοδοσία) προκειμένου να φύγουν από εκεί τα ζώα. Προσπαθεί δε να αποσπάσει υπογραφές άλλων περιοίκων, οι περισσότεροι των οποίων δεν κρίνουν ότι συντρέχει λόγος εκδίωξης των σκύλων.

Τα σκυλάκια ζουν σε χώρο περιφραγμένο, σιτίζονται και φροντίζονται από κάποιους υπαλλήλους. Nα επισημάνουμε πως και η νυν δημοτική αρχή της Αγιας Παρασκευής έχει προσφέρει τροφή για αυτά.  Κύριε πρόεδρε, παρακαλουμε εσάς, ως απολύτως αρμόδιο, αλλά και ως ευαίσθητο άνθρωπο να αποδείξετε πως οι παράλογες απαιτήσεις, όσο πιεστικές κι αν είναι, δεν μπορούν να νικήσουν την ανθρωπιά. Τα σκυλιά δεν πρέπει για κανέναν λόγο να πεταχτούν στον δρόμο”!

https://secure.avaaz.org/el/petition/Pros_kk_D_Tsakni_proedro_ERT_ae_G_Stathopoylo_Dimarho_Ag_Paraskeyis_Mi_dioxete_ta_skylia_poy_frontizoyn_oi_anthropoi_tis/?tsOBWdb

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο