Τουρίστες έσωσαν τα κουτάβια που κάποιος πέταξε σε γκρεμό

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα κλάματα τεσσάρων κουταβιών άκουσαν δύο τουρίστες, η Nima και ο Steve, όταν σταμάτησαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες, πριν από λίγες μέρες, στην Αμφιθέα με φόντο τη λίμνη των Ιωαννίνων. Άρχισαν να ψάχνουν το μέρος και τελικά εντόπισαν τα μικρά να βρίσκονται μέσα σε τελάρο πεταμένα στον γκρεμό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη κατέβηκαν στην απότομη πλαγιά για να τα σώσουν. Η Nima και ο Steve είναι μέλη φιλοζωικής οργάνωσης στη χώρα τους με μεγάλη εμπειρία στις διασώσεις ζώων, κάτι που συνέβαλε καθοριστικά στη διάσωση των κουταβιών. Στη συνέχεια ενημέρωσαν για το περιστατικό το Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action Ioannina». Μελή του συλλόγου πήγαν επί τόπου για να παραλάβουν τα 4 κουταβάκια.

«Όταν φτάσαμε στο σημείο, απορούσαμε όλοι πώς έζησαν αυτά τα κουτάβια μετά από τέτοια πτώση στο γκρεμό. Τα παιδιά ζήτησαν μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί μας και συνέχισαν το ταξίδι τους ευχαριστώντας τους Έλληνες εθελοντές για τη βοήθεια. Τα μικρά τσοπανοσκυλάκια ακόμη δεν έχουν κλείσει τους 2 μήνες, και είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία», αναφέρει ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action Ioannina».

Πηγή: https://istoriesadespoton.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο