Animal Action: Στείρωσε και εμβολίασε αδέσποτα ζώα στην Ιθάκη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στα μέσα του προηγούμενου μήνα η Ομάδα Στειρώσεων της Animal Action βρέθηκε στην Ιθάκη – σ’ ένα νησί όπου δεν υπάρχει κτηνίατρος – μετά από πρόσκληση του Φιλοζωικού Συλλόγου Ιθάκης «Ο Άργος» προκειμένου να παρέχει κτηνιατρική υποστήριξη σε κάποια από τα αδέσποτα ζώα που ζουν εκεί.

Η ομάδα της Animal Action, με τη βοήθεια των λίγων αλλά εξαιρετικών εθελοντών του Συλλόγου, εμβολίασε, στείρωσε και τσιπάρησε ηλεκτρονικά 20 σκύλος και 8 γάτες. «Ο δήμος είχε παραχωρήσει το κτίριο του παλιού ΠΙΚΠΑ, στο οποίο οι εθελοντές έστησαν μια μικρή κλινική, ειδικά για το συγκεκριμένο σκοπό. Είναι πάντα χαρά μας να στηρίζουμε τέτοιες ομάδες αφοσιωμένες στο καλό των ζώων και θέλουμε να μπορούμε να συνεχίσουμε να τις στηρίζουμε με επιπλέον επισκέψεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Animal Action.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο κτηνίατρος Δημήτρης Τράκας, η βοηθός κτηνιάτρου Άγη Παναγίδη, η Υπεύθυνη Προγραμμάτων Στειρώσεων Animal Action Σεραφίνα Αβραμίδου και η εθελόντρια – μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ιθάκης «Ο Άργος», Άννα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο