Ελάτε στη γιορτή υιοθεσίας σκύλου του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρύστου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Καρύστου σας προσκαλεί στην «Γιορτή Υιοθεσίας Σκύλων» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας Amico, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καρύστου – Χαλκίδας, στην Κάρυστο.

Οι διοργανωτές αναφέρουν στην πρόσκλησή τους: «Είστε όλοι προσκεκλημένοι στη γιορτή των ζώων, την Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλων! Με την υποστήριξη του Δήμου Καρύστου, και στοώρο του Ιππικού Κέντρου Amico, θα φιλοξενηθούν σκυλάκια από το καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρύστου, με την προσδοκία και τις άπειρες ευχές μας να υιοθετηθούν και ταυτόχρονα θα γίνει ένα σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης σκύλου, που θα απευθύνεται σε όλους και κυρίως στα παιδιά!

Θα γίνουν καλλιστεία σκύλων, με σκληρό ανταγωνισμό, και φανταστικές κατηγορίες διαγωνιζομένων! Θα λειτουργεί πλούσιο bazaar, με πανέμορφα πράγματα, φτιαγμένα ειδικά για την ημέρα. Καροτσάκι παγωτού, καλαμπόκι ψητό, αλλά και καντίνα στο χώρο ολοκληρώνουν την εικόνα της γιορτής του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρύστου. Σας περιμένουμε όλους παρέα με τον τετράποδο φίλο σας. Η παρουσία σας είναι πράγματι πολύτιμη!».

Όποιος θέλει να γνωρίσει από κοντά τα σκυλάκια του συλλόγου, που έχουν μεγάλη ανάγκη για σπίτι, ας αφιερώσει λίγη ώρα την Κυριακή για να επισκεφτεί το χώρο που θα γίνει η γιορτή υιοθεσίας. Γιατί, ποιος ξέρει, μπορεί να επιστρέψει σπίτι με το δικό του αγαπημένο πλάσμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο