petpet.newsΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑΟι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν, εμβολίασαν και τσιπάρησαν 45 σκύλους στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Αδεσποτάκια

Οι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν, εμβολίασαν και τσιπάρησαν 45 σκύλους στο Σιδηρόκαστρο Σερρών

Μάθετε για το σπουδαίο έργο τους

Στο Σιδηρόκαστρο βρέθηκαν το διήμερο 1-2 Σεπτεμβρίου 2018 οι κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) προκειμένου να προφέρουν για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες τους σε αδέσποτα ζώα που έχουν άμεση ανάγκη κτηνιατρικής φροντίδας. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους στο Facebook:

“Δεύτερη φορά που επισκεπτόμαστε τον Δήμο Σιντικής Σερρών, μετά την περσινή αποστολή στη Ροδόπολη. Αυτή τη φορά μας κάλεσαν στο Σιδηρόκαστρο στις 01-02/09, όπου στειρώσαμε, εμβολιάσαμε και σημάναμε ηλεκτρονικά 45 σκύλους.

Η ομάδα ήταν οι: Σαπανίδου Βίκυ, Κυριακίδου Αδαμαντία, Τρικούπη Γεωργία, Τομπουλίδου Ελένη, Μαζαράκη Νικολέττα, Ελευθεριάδου Ειρήνη, Παπανικολάου Γεωργία, Πετρίδης Βασίλης, Καραντάκωφ Ιορδάνης, Γούναρη Αφροδίτη, Μπίσκας Πέτρος και οι φοιτήτριες Γιαννή Μελίνα και Οικονόμου Αμαλία.

Αρχηγός αποστολής ήταν ο Μακαρονάς Αλέξανδρος. Την ομάδα βοήθησε και ο συνάδελφος Φρέσας Στέλιος. Ευχαριστούμε πολύ τον αντιδήμαρχο κ. Γεωργιάδη Άνθιμο και το φιλοζωικό σωματείο «Φιλοσίντικες» για την άριστη συνεργασία και φιλοξενία, καθώς και όποιον άλλον συνέβαλε στην πραγματοποίηση της αποστολής”.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο, η ίδρυση του οποίου αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Για να μάθετε περισσότερα για την Ε.Δ.Κ.Ε. επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.edke.gr.

SHARE

Περισσότερα

MORE ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ

TOP LINE

Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων και Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων διέσωσαν γατάκι που βρισκόταν σε κεραμοσκεπή
Τι απαντάει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για τα σκελετωμένα μουλάρια στο φαράγγι της Σαμαριάς
Αυτές οι ράτσες γάτων ζουν περισσότερα χρόνια
Έκλεισε εκτροφείο σκύλων, ράτσας Μεγάλος Δανός, και άφησαν τα ζώα να πεθάνουν από την πείνα
Ένα στα 3 Pugs υποφέρει από αστάθεια στο βήμα
Τοξοπλάσµωση, µία παρεξηγηµένη ασθένεια
HotDiggiddy.com: Το νέο site γνωριμιών μόνο για τους λάτρεις σκύλων
Γνωρίστε τους μοναδικούς λύκους που κολυμπούν και τρώνε ψάρια
10 ανθρώπινα φάρμακα που δεν πρέπει να δώσετε ποτέ στα κατοικίδιά σας
Δείτε το ζωολογικό κήπο και το ποτάμι του Bronx κρεμασμένοι στα 16 μέτρα
Το κατάστημα Σκλαβενίτης στην Πέτρου Ράλλη έβαλε κρεβατάκι έξω από το μαγαζί για ένα γέρικο σκυλάκι
Λέσβος: Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε ανάπηρος- Ψάχνει σπίτι για να μη γίνει ευθανασία