Μας έχει τρελάνει όλους το σκυλάκι που βρέθηκε στο δρόμο και μοιάζει με τον Salvador Dali

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα αξιαγάπητο και πανέμορφο θηλυκό σκυλάκι, μόλις 5 εβδομάδων, που βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους του Ντάλας, των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει γίνει το αγαπημένο ζώο του ίντερνετ τον τελευταίο καιρό λόγω του απίστευτα αστείου προσώπου της, που μοιάζει με το πρόσωπο του Ισπανού ζωγράφου Salvador Dali.

Οι εθελοντές που την έσωσαν από το δρόμο την ονόμασαν Salvador Dolly, για ευνόητους φυσικά λόγους. Η Dolly βρέθηκε στο δρόμο μαζί με τη μαμά της και τα 10 αδέρφια της. Οι εθελοντές της οργάνωσης Hearts & Bones Animal Rescue, του Ντάλας, περιέθαλψαν τη σκυλο-οικογένεια της οποίας όλα τα μέλη είναι αξιολάτρευτα.

Και όσο για τα αδερφάκια της Dolly, για να μη μείνουν και αυτά παραπονεμένα πήραν και εκείνα διάσημα ονόματα, όπως Fernando Botero, Henri Matisse, Mary Cassatt, Vincent Van Gogh, Claude Monet, Georgia O’Keeffe, Pablo Picasso, Jackson Pollock, Frida Kahlo,και Kara Walker.

Τα ζωάκια στο τέλος του μήνα θα ταξιδέψουν για το καταφύγιο της οργάνωσης που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία υιοθεσίας τους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο