Δεν άντεξε τελικά η καρδιά της σκυλίτσας που βρέθηκε στην Καρδίτσα με έναν όγκο 14 κιλών

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δεν άντεξε τελικά η καρδούλα της σκυλίτσας που είχαν βρει οι εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Διασώζω-Φιλοζωικό Σωματείο Καρδίτσας https://www.facebook.com/Διασώζω-φιλοζωικό-σωματείο-Καρδίτσας-182696932377181/?epa=SEARCH_BOX   σε καταυλισμό έχοντας έναν τεράστιο όγκο 14 κιλών. Ο όγκος έφτανε μέχρι κάτω και η σκυλίτσα ήταν αναγκασμένη να τον σέρνει.

Οι άνθρωποι του καταυλισμού δεν ήταν σε θέση να πουν πόσο καιρό ήταν σε αυτή την κατάσταση το ζώο. Κάποιοι έκαναν λόγια για χρόνια.

Η σκυλίτσα, η Hope, όπως την ονόμασαν, μεταφέρθηκε αμέσως σε κτηνίατρο. Ο όγκος δεν ήταν καρκίνος αλλά τεράστια κήλη, με 3 τρύπες εσωτερικά και έβγαινε σε 3 μεριές εξωτερικά, κάτι που ήταν δύσκολο για να αφαιρεθεί.

Δυστυχώς ο οργανισμός της Ηope ήταν απίστευτα ταλαιπωρημένος και δεν άντεξε η καρδιά της. Έτσι έφυγε για μέρη που δεν θα είναι πια δυστυχισμένη.

News/Νεότερα 27/9/2019Τα χειρότερα νέα δυστυχώς, δεν άντεξε η καρδούλα της, μακάρι να την είχαμε βρει νωρίτερα, είναι τραγικό. Λυπάμαι πολύ.R. I. P. Unfortunately her heart didn't make it.. Run free sweet Hope.. Fly to the rainbow.. We are so so sorry. . Oh my God so sorry…Scroll for English please Καρδίτσα 25/9/2019 Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την σημερινή μέρα. Αυτή την θηλυκή σκυλίτσα την πήραμε από την συνοικία των αθίγγανων. Δεν είναι καρκίνος, μπορεί να χειρουργηθεί και να σωθεί. Δεν έχει λεισμάνια, είναι ίσως 3 ετών και μαζί με αυτό το τεράστιο πράγμα που κρέμεται από την κοιλιά της ζυγίζει 14 κιλά.Άγνωστο για πόσο καιρό ζεί έτσι, οι αθίγγανοι δεν ήξεραν να μας πούνε, δεν ήξεραν γράμματα, , όμως μας είπαν για χρόνια. Ένα πλάσμα ήρεμο και καλό που μας κοιτάει στα μάτια και δεν αντιστέκεται σε τίποτα. Αναγκασμένο να κουβαλάει όλο αυτό το βάρος και να το σέρνει στο έδαφος για χρόνια ανήμπορο να ζητήσει βοήθεια! Εμείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί, στον κτηνίατρο, το χειρουργείο της, την αποθεραπεία της, την φροντίδα της, τις εξετάσεις αίματος, την στείρωση, θα μείνει κοντά μας όσο χρειαστεί και θα την φροντίζουμε κάθε μέρα.Karditsa-Greece 25/9/2019 Words are not enough to describe what we experienced today. We took this poor dog from a traveller camp . This is not a cancer, she just needs surgery and will go on and have a great life. She is free from leismania (snap test) and we estimate is about 3 years old and weighs 14 kg (with this growth in her belly, which is huge). The travellers said she had lived like this for years, but we can't be sure we're getting the true story. A good, calm dog, unbelievable she had to live like this, dragging this heavy growth on the ground. We will walk this difficult road side-by-side with this girl and will do everything that is necessary to help her with the vet. #diasozo #animals #karditsa #rescue #diasozoanimalrescueteam#διασωζω #Greece #dogs #animalwelfare

Δημοσιεύτηκε από Ermioni Giannakou στις Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο