Έζησε η σκυλίτσα από το Κιλκίς που της έδωσαν φαγητό με καρφί μέσα για να τη σκοτώσουν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο στη σκυλίτσα από το Κιλκίς, την οποία κάποιος επικίνδυνος κάτοικος της περιοχής προσπάθησε πριν από λίγες μέρες να σκοτώσει δίνοντάς της φαγητό που είχε μέσα καρφί.

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς, Φίλοι Αδέσποτων Ζώων Κιλκίς Kilkis Stray Paws Non Profit, πήγαν να ταϊσουν τη σκυλίτσα και την είδαν άρρωστη. Κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει και, επειδή δεν υπήρχε ανοιχτό κτηνιατρείο εκείνη την ώρα στην πόλη τους, τη μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη, στην κλινική Άγιος Μοδέστος.

Τα νέα λοιπόν για τη σκυλίτσα είναι καλά καθώς στο κτηνιατρείο κατάφεραν και έβγαλαν το καρφί.

Το χειρουργείο και η παραμονή στην κλινική, όπως γνωρίζουμε όλοι, στοιχίζουν πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι των φιλοζωικών οργανώσεων είναι εθελοντές που κάνουν αμισθί τη δουλειά των δήμων.

Όποιος μπορεί και θέλει να συμβάλει στα έξοδα της σκυλίτσας, μπορεί να μπει στη σελίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς https://www.facebook.com/KilkisStrayPawsNonProfitOrganization/ και να τους βοηθήσει. Ακόμα και 5 ευρώ είναι σημαντικά.

Δείτε την ανακοίνωσή τους στο Facebook:

Θυμόσαστε όλοι το κοριτσάκι που μαζί με το δηλητήριο της είχαν δώσει και μια βίδα έτσι για σιγουριά; σε περίπτωση που γλιτώσει σου λέει το διαστροφικό μυαλό από το δηλητήριο, έτσι να υπάρχει και μια backup πιθανότητα να τελειώσει το ζωάκι.. Κι όμως ούτε με τον ένα τρόπο ούτε με τον άλλο κατάφερε να το θανατώσει οποίος και να το επιχείρησε.. κι αυτό χάρη στη βοήθειά σας όπου μαζεύτηκαν 235€ !!!!!χρήματα που δόθηκαν ως προκαταβολή για να υποβληθεί στο χειρουργείο που χρειαζόταν.. Το ολικό ποσό που μας ζήτησε η κλινική είναι της τάξης των 500€.. Αν κάποιοι θέλουν να μας βοηθήσουν να το αποπληρώσουμε θα μας έδιναν μεγάλη χαρά!!! (Ισως να γλιτώναμε και την φυλακή στο τέλος με τόσα που χρωστάμε..????.)
Σας ευχαριστούμε χιλιάδες φορές για όλα!!!
Υ.γ.. Βέβαια αν η σκυλίτσα έβρισκε κι ένα σπιτάκι, εκεί είναι που θα πούμε πια ότι τα όνειρα τελικά πραγματοποιούνται!!!

https://www.facebook.com/KilkisStrayPawsNonProfitOrganization/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο