Η απίστευτη αλλαγή του Λεωνίδα που είχε βρεθεί μόνος και κοκαλιασμένος σε βουνό των Σερρών

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο όμορφος Λεωνίδας βρέθηκε τον Αύγουστο που μας πέρασε ετοιμοθάνατος από την εθελόντρια Ντίνα Μανδράκη, Ntina Mandraki, η οποία ασχολείται με η διάσωση ζώων, στους πρόποδες του βουνού Μπέλλες, στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Πιθανή εγκατάλειψη από κυνηγό, κάτι που συμβαίνει φυσικά συνέχεια, ο σκυλάκος ήταν υποσιτισμένος και εξαντλημένος καθώς δεν μπορούσε να βρει τίποτα να φάει.

Η κ. Μανδράκη έκανε έκκληση για φιλοξενία για λίγο χρονικό διάστημα, επειδή είχε πολλά ζώα που περιέθαλπτε. Ο κ. Γιώργος Αγγελίδης προθυμοποιήθηκε αφιλοκερδώς να φιλοξενήσει τον Λεωνίδα. Ο σκύλος πήγε στον κτηνίατρο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, τις οποίες πλήρωσαν φιλόζωοι άνθρωποι από τη Γερμανία. Στη συνέχεια το ζώο στειρώθηκε με χρήματα από φιλόζωους Βρετανούς ενώ φαγητό και θεραπείες πληρώθηκαν από την L.J.

Ο όμορφος Λεωνίδας σήμερα βρίσκεται στα χέρια της κ. Μανδράκη, η οποία αναζητάει ένα καλό σπίτι που θα τον υιοθετήσει. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο σκύλος έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο ζώο που δεν θυμίζει σε τίποτα την άθλια κατάσταση που είχε βρεθεί.

Επειδή η κ. Μανδράκη έχει πολλά σκυλάκια που φροντίζει και δυστυχώς βρίσκει συνέχεια άρρωστα και υποσιτισμένα στα βουνά, όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει με τροφές. Ακόμα και λίγη ξηρά τροφή είναι πολύ σημαντική.

Η ιστορία του Λεωνίδα θα προβληθεί στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Δίκτυο, στην τηλεόραση, στην εκπομπή “Σσσ μας βλέπουνε”, στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο υπέροχος αυτός σκύλος ψάχνει οικογένεια που θα τον υιοθετήσει. Θα δοθεί στειρωμένος, εμβολιασμένος και με μικροτσίπ.

https://www.facebook.com/magufis.magufidis/videos/pcb.2534932246599452/2534932179932792/?type=3&theater

https://www.facebook.com/magufis.magufidis/videos/pcb.2534932246599452/2534932016599475/?type=3&theater

 

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…(μπορεί να μην είναι όλοι οι συνεργάτες στη φωτογραφία, όμως η παρέα παραμένει η ίδια)#backstage #newtreiler #σσσμαςβλεπουνε — μαζί με Xristina Brinza, Θοδωρής Θεοχαρίδης και ‘Ολυ Φραγγίδου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο