Χασιά-Βοηθήστε: Οι εθελοντές του “Αγαπάζω” δεν έχουν άλλη τροφή για τα αμέτρητα αδέσποτα στο βουνό

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο δήμος Φυλής είναι ένας από τους δήμους με τα περισσότερα αδέσποτα. Και από τους πολλούς δήμους που έχουν αφήσει αυτά τα αδέσποτα στη μοίρα τους. Η αδιαφορία, με άλλα λόγια, σε όλο της το μεγαλείο.

Αμέτρητα σκυλάκια πεταμένα στο βουνό, δεκάδες κουταβάκια που εμφανίζονται από το πουθενά και επίσης αμέτρητα άρρωστα, χτυπημένα και κακοποιημένα.

Και όπως γίνεται φυσικά το μπαλάκι πετιέται στους δυο τρεις φιλόζωους ανθρώπους, που λόγω της μεγάλης τους αγάπης για τα ζώα που βασανίζονται αποφασίζουν να κάνουν τη δουλειά των δήμων.

Ο Φιλοζωικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φυλής Αττικής “Αγαπάζω”  https://www.facebook.com/Φιλοζωικός-Πολιτιστικός-Σύλλογος-Φυλής-Αττικής-Αγαπαζω-316643628537476/κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει όσα περισσότερα ζώα μπορεί. Ταϊζει, περιθάλπτει και προσπαθεί να βοηθήσει τα αδέσποτα που λιμοκτονούν στο βουνό χωρίς καμιά βοήθεια.

Για άλλη μια φορά η τροφή έχει τελειώσει και η εθελόντρια που πηγαίνει καθημερινά να τα ταϊσει πάνω από 60 σκυλάκια δεν μπορεί να ανταπεξέρθει. Μην ξεχνάμε ότι η Χασιά είναι ατελείωτη και για να πας χρειάζεσαι βενζίνη. Και φυσικά τσουβάλια ξηρής τροφής.

Όσο για το δήμαρχο Χρήστο Παππού; Αν δείτε στη σελίδα του στο Facebook, είναι μια χαρά. Χαμογελαστός ποζάρει με καμάρι και χαρά στις διάφορες εκδηλώσεις.

Όποιος θέλει να συμβάλει στο να συνεχίσουν να σιτίζονται τα σκυλάκια αυτά, ας επικοινωνήσει με τις εθελόντριες του “Αγαπάζω” https://www.facebook.com/Φιλοζωικός-Πολιτιστικός-Σύλλογος-Φυλής-Αττικής-Αγαπαζω-316643628537476/ για να τους δώσει λίγη τροφή ή κάποιο φάρμακο, με πιο σημαντικό το Zylapour.

Δείτε την ανάρτησή τους στο Facebook:

Στο βουνό της Χασιάς χιλιάδες ζώα βασανιστικά αργοπεθαίνουν….

Τσουχτερό κρύο, πείνα, εγκατάλειψη!!!!!

Μία εθελόντρια για όλα δεν αρκεί!!!!

Φροντίζει πάνω από 60 ζώα….

Δεν μπορεί μόνη της!!!!!

Ο Δήμος απών, τα ζώα ΠΕΙΝΑΝΕ..!!

Τα φάρμακα δεν φτάνουν…

θα βοηθήσετε??????? Μας έχουν ανάγκη!!!!

Πρώτες ανάγκες κροκέτες και zylapour…Άμεση ανάγκη κοινοποιήσειςςςςς!!!!

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο