Δεν τα κατάφερε τελικά το γατάκι που ξεκοίλιασαν τρεις ανήλικοι Ρομά στη Μυτιλήνη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δεν τα κατάφερε δυστυχώς το γατάκι που 3 ανήλικοι Ρομά ξεκοίλιασαν στην κυριολεξία για να δουν αν έχει μωρά στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη στην ανάρτηση της Κιβωτού Μυτιλήνης https://www.facebook.com/Κιβωτος-Μυτιληνη-Kivotos-Mytilene-Greece-192357654340/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (15/11/2019): Δυστυχώς το γατάκι δεν άντεξε και πέθανε σήμερα το πρωί…
*********************************

Τι είχε συμβεί μια μέρα πριν:

Σήμερα 14/11/2019 και περί ώρα 15:00, ο κύριος Δημήτρης, από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης και ενεργός φιλόζωος, βρισκόταν στο πάρκινγκ του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης όταν άκουσε τρεις ανήλικους Ρομά να λένε μεταξύ τους: “Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά”.

Προφανώς θορυβήθηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου και αντιλήφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν πιάσει ένα γατάκι και πραγματικά το είχαν… ξεκοιλιάσει. Με την άμεση παρέμβασή του οι τρεις επίδοξοι δολοφόνοι τράπηκαν σε φυγή. Ο κύριος Δημήτρης μάζεψε το ζώο που αιμορραγούσε με τα έντερά του κυριολεκτικά χυμένα, και το μετέφερε στο κτηνιατρείο των κ.κ. Παλαιολόγου – Πέρρου όπου επιβλήθηκε σε επέμβαση. Το μικρό αποδείχθηκε μαχητής και άντεξε την επέμβαση αλλά προφανώς οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Όλα τα έξοδα του χειρουργείου και θεραπείας του άτυχου ζώου θα τα αναλάβει η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης και αύριο το πρωί θα κατατεθεί μήνυση στο ΑΤ Μυτιλήνης με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες στα πλαίσια του αυτοφόρου και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο