Οι “Φίλοι ζώων και ανθρώπων” έσωσαν δυο σκυλάκια που τα χτύπησαν και τα πέταξαν σε βουνό- Έκκληση για βοήθεια

από Μυρτώ Τζώρτζου
Δυστυχώς δεν έχουν τέλος οι εγκαταλείψεις ζώων σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Κάθε μέρα διαβάζουμε όχι μόνο μία αλλά πολλές, κάτι που μας λυπεί πολύ. Όσο και αν προσπαθούν οι εθελοντές να τα σώσουν, είναι αδύνατον να βοηθηθούν όλα.
Μια λοιπόν ακόμα εγκατάλειψη διαβάζουμε στη σελίδα του φιλοζωικού σωματείου – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων, https://www.facebook.com/fzka.friendsofanimalsandpeople/ 
Οι εθελοντές του σωματείου ανέλαβαν δύο σκυλάκια που βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες πεταμένα σε βουνό. Μαμά και παιδί. Η μαμά ήταν χτυπημένη. Από ανθρώπινο χέρι φυσικά.
Μετά από ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης μεταφέρθηκαν άμεσα σε κτηνιατρείο για περίθαλψη και χειρουργικό καθαρισμό. Ακολούθησαν 2 αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, 2 στειρώσεις, 1 υπέρηχος. 5 μέρες νοσηλείας για 2 σκυλιά (15 ευρώ την ημέρα το καθένα). Επίσης φάρμακα για ερλίχια, αντιβιώσεις και επουλωτικές κρέμες. Το σύνολο των εξόδων; 580 ευρώ για αυτά τα δύο ζωάκια που δεν είχαν καμιά ελπίδα.
Το φιλοζωικό σωματείο  ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων αναλαμβάνει να σώσει καθημερινά ζωάκια που έχουν ανάγκη. Τα χρήματα είναι πολλά για αυτό κάνει έκκληση σε όποιον θέλει να συνεισφέρει στα έξοδα των δύο αυτών ζώων, τα οποία ονόμασε Τα Σταυράκια.
Ο επίσημος & φορολογικά ελεγμένος Τραπεζικός λογαριασμός είναι στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Δικαιούχος : «Φίλοι ζώων & ανθρώπων»
5067-063185-715
Iban: GR50 0172 0670 0050 6706 3185715
Bic: PIRBGRAA
Αιτιολογία: Σ Τ Α Υ Ρ Α Κ Ι Α

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο