Ιδιώτης έκανε δώρο στο δημοτικό καταφύγιο Γιαννιτσών σπιτάκια για τα ζώα εκεί

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε λόγω κακοκαιρίας τα αδέσποτα ζωάκια έχουν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη μας. Και όταν λέμε αδέσποτα, δεν εννοούμε τα ζώα των δρόμων αλλά και τα ζώα των καταφυγίων Τα πλάσματα αυτά που ζούνε σε κλουβιά και περιμένουν ένα σπίτι. Συχνά δυστυχώς δεν το βρίσκουν ποτέ. Και μένουν εκεί μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Εκτός από την τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι εθελοντές για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους, υπάρχουν και κάποιοι φιλόζωοι ιδιώτες που στηρίζουν έμπρακτα το έργο τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και αυτές τις μέρες στο δημοτικό καταφύγιο Γιαννιτσών, όπου ένας ιδιώτης, ο κ. Μηνασίδης, έκανε δώρο στα σκυλάκια εκεί πανέμορφα χειροποίητα σπιτάκια, τα οποία, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη για τα ζώα. 

Οι εθελοντές του καταφυγίου τον ευχαριστούν για αυτό. Είναι πραγματικά μια υπέροχη κίνηση.

Όμως πρέπει να σκεφτούμε και κάτι άλλο που είναι βασικό. Όταν αποφασίσουμε να υιοθετήσουμε ένα ζώο, να πάμε σε ένα καταφύγιο. Εκεί υπάρχουν θησαυροί. Απίστευτα καλές και πανέμορφες ψυχές που πεθαίνουν για ένα χάδι και μια αγκαλιά.

 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο