Αγία Ελένη Σερρών: Έδεσαν σκυλίτσα σε κάδο σκουπιδιών- Έκκληση για φιλοξενία μιας μέρας μέχρι να την αναλάβουν οι εθελοντές του ΦΟΣ

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μπορεί ο καιρός να είναι άσχημος αυτές τις μέρες και το κρύο τσουχτερό, ιδιαίτερα στα βόρεια μέρη της Ελλάδας, εντούτοις υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που αντί να βοηθήσουν τα αδεσποτάκια που έχουν ανάγκη, τα βασανίζουν ακόμα περισσότερο. Είναι κρίμα γιατί, όπως έχουμε πει, τα αδέσποτα είναι ευθύνη όλων μας. Δεν επέλεξαν να είναι αδέσποτα. Εμείς τα κάναμε. Εμείς του επιβάλαμε αυτή τη ζωή.

Ο λόγος για μια ανάρτηση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ για ένα αδεσποτάκι που βρίσκεται σε ανάγκη. Όπως διαβάζουμε, στο χωριό Αγία Ελένη Σερρών βρέθηκε δεμένη-πιθανόν από την προηγούμενη μέρα- σε κάδο απορριμμάτων με χοντρή αλυσίδα μια σκυλίτσα που μόλις είχε γεννήσει. Χωρίς τα μωρά της, που προφανώς είχαν πετάξει.

Κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν τους εθελοντές του ΦΟΣ, οι οποίοι κάνουν έκκληση μέχρι να πάνε να πάρουν το ζώο, να βρεθεί κάποιος να το φιλοξενήσει. Επίσης αναφέρουν ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι τα έξοδα της σκυλίτσας και θα προσπαθήσουν να της βρουν και σπίτι.

Κάνουμε και εμείς με τη σειρά μας έκκληση να βρεθεί ένας άνθρωπος να την πάρει για σήμερα ώστε να μη μείνει στο κρύο και μάλιστα δεμένη, που σημαίνει ότι κινδυνεύει ακόμα πιο πολύ.

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο