Κατέστρεψαν τις ταΐστρες για τα ζώα που είχαν βάλει οι εθελοντές του “Ένας Ήρωας” στο βουνό του Σέιχ Σου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Εκτός από τις κακοποιήσεις και τις εγκαταλείψεις των ζώων που γίνονται καθημερινά στη χώρα μας, ένα άλλο πράγμα που μας θλίβει απίστευτα και μας εξοργίζει είναι τα εμπόδια που δημιουργούν κάποιοι στους εθελοντές που φροντίζουν τα ζώα. Και δεν είναι μόνο κάποιοι αλλά πολλοί.

Εμείς το λέμε απλά. Αφού δεν θες να βοηθήσεις, μη βοηθάς. Δικαίωμά σου είναι. Το να καταστρέφεις όμως τη δουλειά αυτών που χαλάνε χρόνο από τη ζωή τους για να κάνουν κάποια πράγματα, εθελοντικά φυσικά, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το κάνεις. Και κάποια στιγμή πρέπει να βρεθείς για να τιμωρηθείς.

Ο λόγος για μια ανάρτηση που έκανε η ομάδα Ένας Ήρωας για τους αδέσποτους φίλους μας Ένας Ήρωας και έχει να κάνει με την καταστροφή και το ξεχαρβάλωμα των ταΐστρων που είχαν βάλει για να σιτίζονται τα αδεσποτάκια του βουνού του Σέιχ Σου. Επίσης έλειπαν και λεκανάκια που είχαν εκεί, που είτε τα πήρε ο αέρας είτε κάποιο ανθρώπινο χέρι (εμείς πιστεύουμε το δεύτερο). Στο μέρος ανεβαίνουν διάφορες παρέες και δυστυχώς γεμίζουν το χώρο με σκουπίδια.

Η ομάδα έβαλε πάλι νεράκι και φαγητό αφού τοποθέτησε ταΐστρες και φυσικά θα πάει ξανά για να φροντίσει τα αδεσποτάκια που ζουν εκεί.

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει τους βοηθήσει στη φροντίδα αυτών των ζώων, ας το κάνει. Πάντα οι άνθρωποι που βοηθούν τα ζώα είναι λίγοι και έχουν την ανάγκη όλων μας. Κάντε ένα κλικ στη σελίδα τους και δείτε τη δράση τους  Ένας Ήρωας.

Μυρτώ Τζώρτζου, petpet.news

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο