Ασπρόπυργος: Δυο μωρά γατάκια βρέθηκαν μόνα τους σε μέρος με αγέλες σκύλων- Ψάχνουν σπίτι για να σωθούν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι εθελοντές που έχουν δώσει τη ζωή τους για τα αδέσποτα ξέρουν καλά τι συμβαίνει στους δρόμους. Οι θεωρητικοί και όσοι είναι ενάντια στις στειρώσεις το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν δει από κοντά την κατάσταση. Και όχι να τη δουν μια φορά. Αλλά να τη βλέπουν καθημερινά και για χρόνια όπως εκείνοι που ασχολούνται με τα ζώα.

Ένα βασικό πρόβλημα των αδέσποτων είναι οι ατελείωτες γέννες. Εγκαταλείψεις δεσποζόμενων, μη στειρωμένων, και αμέτρητες γέννες. Παντού κουτάβια, παντού γατομωρά. Που συχνά χάνουν τη μαμά τους και πρέπει να επιβιώσουν μόνα τους. Και φυσικά ελάχιστα επιβιώνουν. Λίγα είναι τα τυχερά.

Οι εθελοντές της AnimAid Animal Rescue AnimAid Animal Rescue, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον Ασπρόπυργο, κάνουν τεράστιο έργο. Η περιοχή εκεί, όπως πολλοί γνωρίζουν, είναι από τις πιο δύσκολες περιοχές της Αθήνας. Χιλιάδες αδέσποτα, σε δρόμους, βουνά. Και αμέτρητες καθημερινές εγκαταλείψεις.

Αυτές τις μέρες εντόπισαν σε ένα σημείο δύο πανέμορφα μικρούλια γατάκια. Έχουν μείνει μόνα τους, καθώς η μαμά τους πέθανε, και κινδυνεύουν από αγέλες αδέσποτων που είναι εκεί. Τα σπίτια των εθελοντών είναι γεμάτα ζώα, πολλά από αυτά άρρωστα, και μέρος να τα πάνε δεν υπάρχει.

Για αυτό κάνουν έκκληση να βρεθεί κάποιο σπίτι για αυτά. Είναι κοριτσάκια, γλυκύτατα και παιχνιδιάρικα. Τα βλέπετε στις φωτογραφίες. Ας κάνουμε κάτι να τα σώσουμε. Κινδυνεύουν κάθε μέρα. Θα δοθούν με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Αν θέλει κάποιος να ανοίξει το σπίτι του για κάποιο από αυτά ή και για τα δύο για να σωθούν, ας μιλήσει με την εθελόντρια της ομάδας Ρόης, 6944392815.

Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσουν. 🙏🏻

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο