Μια ακόμα επιτυχημένη διάσωση έκανε η ομάδα Alma Libre Alma Libre – Hellenic Animal Rescue, η οποία κατάφερε και έπιασε ένα γατάκι, το οποίο βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.
Οι εθελοντές της ομάδας ενημερώθηκαν για το επείγον αυτό αυτό περιστατικό που ήταν στην περιοχή των Καμινίων στον Πειραιά. Ο γάτος κυκλοφορούσε με μάτι πρησμένο και με το ένα του κόκαλο να φαίνεται κάτω από το γδαρμένο δέρμα του. Όπως καταλαβαίνουμε ήταν ζήτημα ζωής ή θανάτου να πιαστεί ώστε να νοσηλευτεί, κάτι που ήταν δύσκολο καθώς είχαν γίνει προσπάθειες από διάφορους εθελοντές με παγίδα χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα.
Στο σημείο έσπευσε η εθελόντρια της ομάδας Elen Konte.
Η ομάδα αναφέρει ότι η Εύη, η γυναίκα που αγωνιούσε για το γάτο και έκανε τα πάντα για εκείνον για να σωθεί αναζητώντας βοήθεια, τον ανέλαβε.