Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και γεμάτος σκάγια ο σκύλος που πυροβολήθηκε στην Κορινθία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Λίγους μήνες μετά τη μετατροπή από τη Βουλή της κακοποίησης ενός ζώου σε κακούργημα, η κατάσταση συνεχίζει να είναι η ίδια. Οι κακοποιήσεις είναι καθημερινές και κανείς δεν συλλαμβάνεται. Βασικά κανείς δεν ενδιαφέρεται εκτός από τους εθελοντές φιλόζωους που τρέχουν και δεν φτάνουν για να βοηθήσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν.

Το έχουμε ξαναπεί. Στην αδιαφορία του κράτους να βρει τον ένοχο, θα πρέπει εμείς να αντιδράσουμε. Αρχικά καταγγέλλοντας το δράστη. Γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις κάποιοι γνωρίζουν τον ένοχο. Αλλά δεν μιλούν. Στα μικρά μέρη φοβούνται. “Πού να μπλέξουμε τώρα… “είναι η φράση που ακούς κάθε φορά. Και έτσι αυτοί που μισούν τα ζώα συνεχίζουν την εγκληματική δράση τους.

Ένα λοιπόν αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στη Χάλκη Κορινθίας, όπως μαθαίνουμε από την ομάδα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ | Facebook καθώς εθελοντές βρήκαν ένα σκύλο πυροβολημένο, σε άσχημη κατάσταση. Όπως λένε οι ίδιοι, άκουσαν ένα πυροβολισμό και έτρεξαν στο σημείο, όπου βρήκαν το σκύλο να έχει πυροβοληθεί και να σφαδάζει στον πόνο.

Ο σκύλος βρίσκεται σε κτηνιατρείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Είναι γεμάτος σκάγια. Ενημερώθηκαν μάλιστα και οι Αρχές.

Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει. Ας ελπίσουμε επίσης να βρεθεί ο δράστης που σίγουρα είναι από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο