Τελείωσε η φιλοξενία του και ψάχνει σπίτι ο σκυλάκος Τσάκος που έζησε 7 χρόνια στο κολαστήριο της Στυλίδας

από Μυρτώ Τζώρτζου
Υπάρχουν μερικά ζώα που έζησαν φριχτή ζωή στα χέρια ακατάλληλων ανθρώπων. Ανθρώπων χωρίς ενσυναίσθηση και χωρίς ίχνος ανθρωπιάς πάνω τους. Που όμως μέσα στην ατυχία τους, στάθηκαν τυχερά γιατί βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που έκαναν τα αδύνατα δυνατά να σώσουν.
Ένα τέτοιο ζώο είναι και ο όμορφος Τσάκος, ο οποίος ζούσε σε άθλια κατάσταση στο παράνομο κολαστήριο της Στυλίδας, που διατηρούσε μια 69χρονη στην περιοχή της Κουβέλας, στη Στυλίδα. Τα ζώα εκεί βίωναν ένα εφιάλτη καθώς ήταν άρρωστα και υποσιτισμένα.  Στυλίδα: «Κολαστήριο» ζώων στην Κουβέλα – Συνέλαβαν μια γυναίκα.
Ο Τσάκος σώθηκε χάρη στην επέμβαση του Σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων.
Όπως όλα τα σκυλάκια που έφυγαν από εκεί μέσα- η κατάσχεση έγινε με εντολή εισαγγελέα το Φεβρουάριο του 2021- έτσι και αυτός χρειάστηκε αρκετό καιρό για να γίνει πάλι ένα κανονικό σκυλί.
Και έγινε. Μεταμορφώθηκε σε έναν κούκλο, εντελώς ανθρωποκεντρικό, με τεράστια αποθέματα αγάπης. Και για αυτό του αξίζει το καλύτερο. Είναι 7 ετών και 14 περίπου κιλά.
Δυστυχώς η φιλοξενία του τελειώνει και δεν έχει πού να πάει. Είναι κρίμα να τον αφήσουμε έτσι, μετά από όσα πέρασε. Όποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του σε αυτό το υπέροχο ζωάκι ας τηλεφωνήσει εδώ:
☎ 6945386096    ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων | Facebook   Αθήνα

ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων | Facebook

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο