Ποιος θέλει να υιοθετήσει το μικρούλη Λουκά που διασώθηκε όταν τον βρήκαν να κρέμεται από τέντα διαμερίσματος;

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μόνιμο σπιτάκι ψάχνει ο όμορφος γατούλης Λουκάς, ο οποίος πριν από λίγες μέρες διασώθηκε καθώς είχε σφηνώσει σε τέντα ακατοίκητου σπιτιού στα Πετράλωνα και κρεμόταν στο κενό.
Η συγκεκριμένη διάσωση ήταν των εθελοντών της Alma Libre Alma Libre – Hellenic Animal Rescue, και πρόκειται από τις πιο πρωτότυπες διασώσεις που έχουμε δει αλλά και επικίνδυνες καθώς η ζωή του ζώου κρεμόταν σε μία κλωστή.
Το μικρό γατάκι είχε σφηνώσει σε σωλήνα στήριξης τεντόπανου. Το μπαλκόνι ήταν, όπως είπαμε, σε ακατοίκητο διαμέρισμα. Το γατάκι ήταν εκεί μία μέρα και είχε υπομείνει όλη την καταρρακτώδη βροχή που είχε πέσει.
Εθελοντές της Alma Libre πήγαν στο σημείο, όπου υπήρχε η δυνατότητα πρόσβασης από διπλανό παράθυρο του κλιμακοστασίου, χωρίς πρόβλημα ασφάλειας. Εθελόντρια της ομάδας ανέβηκε στο μπαλκόνι όπου με κατάλληλους χειρισμούς χαλάρωσε το τεντόπανο και κατάφερε να απεγκλωβίσει το γατάκι.
Ο τυχερούλης Λουκάς είναι καλά και ψάχνει σπίτι
Ο Λουκάς μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και έγιναν όλα τα απαραίτητα. Είναι καλά και ψάχνει ένα σπιτάκι για να ζήσει ευτυχισμένος μετά την απίστευτη ταλαιπωρία του. Είναι περίπου ενός μήνα. Επικοινωνήστε με την κλινική που βρίσκεται📞  2104321063   Vet clinic | Facebook

Δείτε και εδώ:

Alma Libre: Γνωρίστε τη νέα ομάδα εθελοντών που έχει αποκλειστικό σκοπό τη διάσωση ζώων – Petpet.news

Η θέση της ομάδας διάσωσης Alma Libre για το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς – Petpet.news

Εθελοντές της Alma Libre έπιασαν γατάκι που περιφερόταν στη Νίκαια, άρρωστο και με φριχτούς πόνους (εικόνες) – Petpet.news

Η ομάδα διάσωσης Alma Libre βοηθάει Δημοτικό Σχολείο που στειρώνει τη γατοαποικία του – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο