Τον παράτησαν σε επικίνδυνο δρόμο της Αθήνας- Ποιος θέλει να δώσει ένα σπίτι στον πορτοκαλένιο Ξάνθο;

από Μυρτώ Τζώρτζου
Είναι μερικά ζωάκια που δεν είναι τυχερά. Μπορεί να είναι πανέμορφα, χαδιάρικα, ανθρωποκεντρικά, μικρούλια, όμως όσες κοινοποιήσεις και να γίνουν δεν έχουν αποτέλεσμα. Και πρέπει να βρουν σπίτι γιατί κινδυνεύουν. Αλλά κανείς. Ένα τέτοιο ζωάκι είναι και ο Ξάνθος.
Ο Ξάνθος είναι ένας υπέροχος γατούλης που δεν διάλεξε φυσικά να είναι αδέσποτος. Κάποιος άλλος τον έκανε αδέσποτο, χωρίς να τον λυπηθεί που είναι μικρός. Τον πέταξε στο δρόμο. Πώς θα επιβιώσει μόνος του; Πώς θα τα καταφέρει;
Το πιο άσχημο είναι ότι τον εγκατέλειψε σε δρόμο της Αθήνας που κινδυνεύει από τα αυτοκίνητα. Από το δρόμο εκεί περνάνε φορτηγά. Πόσο θα ζήσει; Ελάχιστες πιθανότητες. Όσοι ασχολούνται με τα ζώα του δρόμου το γνωρίζουν καλά αυτό.
Ο Ξάνθος είναι υπέροχος. Μόλις 4 μηνών, φιλικός και χαδιάρης. Άλλο ένα μείον για αυτά τα ζώα καθώς εμπιστεύονται τους ανθρώπους. Έτσι κακοποιούνται εύκολα.
Κάνουμε εδώ και δύο μήνες προσπάθεια προσπάθεια να του βρούμε ένα σπίτι να τον σώσουμε. Αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον και αναρωτιόμαστε γιατί. Μιλάμε για ένα υπέροχο ζώο.
Όποιος θέλει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ας καλέσει στο τηλέφωνο 📞 6945247769. Θα δοθεί σε άνθρωπο που θα τον αγαπήσει. Είναι αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος.
Και κάτι άλλο. Τα πορτοκαλένια ζώα, όπως λένε, έχουν υπέροχο χαρακτήρα. Είναι ανθρωποκεντρικά, παιχνιδιάρικα, αγαπούν τις αγκαλιές και είναι πανέξυπνα. Πραγματικές ψυχούλες.
Ας προσπαθήσουμε να σώσουμε τον όμορφο μικρούλη Ξάνθο. 📞 6945247769

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο