Θεσσαλονίκη: Η μικρόσωμη αυτή σκυλίτσα ζει θλιμμένη σε ένα κλουβί- Υπάρχει ένα σπίτι που θα την αγαπήσει;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Έχουμε πολλές φορές γράψει και θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τα ζώα που ζουν σε κλουβιά. Είτε σε κυνοκομεία είτε σε άλλους χώρους. Ζωάκια που αναζητούν ένα χάδι και μια οικογένεια. Για να μη ζήσουν όλη τους τη ζωή στο κλουβί. Δυστυχώς αμέτρητα ζώα ζουν και πεθαίνουν σε ένα κλουβί περιμένοντας.

Ένα τέτοιο υπέροχο ζωάκι, που έχει ανάγκη από ανθρώπινη παρέα, είναι και το Μπεζεδάκι, μια όμορφη σκυλίτσα. Το Μπεζεδάκι υπήρξε αδέσποτο στην περιοχή Μάλγαρα- Κύμινα και κινδύνευε στους δρόμους. Η περιοχή, όπως άλλωστε και οι περισσότερες περιοχές στη χώρα μας, είναι εντελώς εχθρικές για τα αδέσποτα.

Το Μπεζεδάκι κινδύνεψε και έπρεπε να φύγει από το δρόμο. Οι εθελοντές της ομάδας ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων το πήραν για να το σώσουν. Δεν υπήρχε όμως χώρος για να πάει. Την περισσότερη ώρα της μέρας την περνάει μέσα σε κλουβί. Δεν είναι ζωή αυτή για ένα σκυλάκι. Δείτε τα μάτια της. Είναι θλιμμένα. Μια στρογγυλούλα, υπέροχη και γλυκιά σκυλίτσα που αναζητάει μια αγκαλιά για να μπει και να νιώσει ασφάλεια.

Είναι περίπου 4 ετών και μόλις 10 κιλά. Ας ανοίξει κάποιος το σπίτι του για αυτή. Ας της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν θέλετε το Μπεζεδάκι, μιλήστε με τους εθελοντές της ομάδας. Ας τη βγάλουμε από το κλουβί. ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων

Τηλέφωνο επικοινωνίας ☎️6970308327 και 6936103202

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο