Μαραθώνας: Μια τυφλή αδέσποτη ψυχούλα ψάχνει σπίτι- Δεν θα τα καταφέρει στο δρόμο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα τυφλά ζωάκια, ειδικά σε αυτά που ζουν στους δρόμους και κινδυνεύουν. Ένα ζώο που δεν βλέπει έχει ελάχιστη ζωή. Είναι αδύνατον να επιβιώσει έξω. Αυτό το γνωρίζουμε. Και έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη μας.
Ένα τέτοιο πλασματάκι είναι και ο μικρούλης στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ασπρόμαυρο γατουλίνι, που είναι τελείως τυφλό. Ζει στον τύμβο του Μαραθώνα και το βρήκαν να περιφέρεται σαν χαμένο στο πουθενά.
Μεταφέρθηκε από εθελοντές στο γιατρό ώστε να δουν την πραγματική κατάσταση της υγείας του. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν βλέπει καθόλου. Πώς να επανενταχθεί ένα τέτοιο ζώο; Θα τα καταφέρει έξω; Η απάντηση είναι όχι.
Ψάχνουμε ένα σπίτι για αυτό. Είναι αρσενικό, περίπου 5 μηνών, κάτι που δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ την επιβίωσή του έξω. Πρόκειται για ένα υπέροχο πλάσμα. Χαδιάρης, τρυφερός, ένας στην κυριολεξία γλύκας. Θέλει μόνο χάδια και αγάπη. Η τέλεια παρέα. ‘Ενας τέλειος Συλβέστρος.
Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίξει το σπίτι του για αυτόν και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει χαρούμενο και προστατευμένο, ας καλέσει εδώ ☎ 6951255168 Βάνα
Βρίσκεται στον Τύμβο Μαραθώνα στην Αθήνα
Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Δείτε👉  ΕΔΩ το πανέμορφο μικρούλι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο