Τα υπέροχα λόγια του για το χαμό του σκύλου του Woodstock

από Μυρτώ Τζώρτζου

Την απώλεια του αγαπημένου του σκύλου Woodstock μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του fans ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Tom Hardy, ο οποίος τον συνάντησε για πρώτη φορά όταν παραλίγο να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητό του, σε δρόμο της Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο και τον κυνήγησε. Ο όμορφος αδέσποτος Woodstock ήταν μόλις 11 εβδομάδων και ο Hardy δεν μπορούσε παρά να τον υιοθετήσει.

Από εκείνη τη μέρα οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Πολύ συχνά ο ηθοποιός μιλούσε δημόσια για εκείνον περιγράφοντας τη μοναδική σχέση τους. Ο Woodstock ήταν και σκύλος-celebrity καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί, το 2015, σε μια κινηματογραφική πρεμιέρα του ηθοποιού.

Ο Woodstock βρισκόταν στο πλευρό του Hardy για 6 χρόνια, όμως τον τελευταίο καιρό αρρώστησε από Πολυμυοσίτη, μια φλεγμονή των μυών. “Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και τη συντροφικότητά του και είναι για εμένα ανακούφιση που δεν υποφέρει πια. Ήταν μόνο 6 ετών. Αλλά έδωσε μεγάλη και γενναία μάχη. Ο κόσμος ήταν καλύτερος με εκείνον δίπλα μου. Σε ευχαριστώ Woody που επέλεξες να μας βρεις. Θα σε αγαπάμε και θα είμαστε πάντα μαζί. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ο φίλος σου Tom, θα σε αγαπάει μέχρι το φεγγάρι. Και ακόμα πιο πέρα. Ήσουν ο καλύτερος φίλος μου. Ταξίδεψε στους αγγέλους. Θα σε βρω εκεί. Σε ευχαριστώ”, έγραψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο