Το πριν και το τώρα του Νέμο που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στις Αφίδνες πριν δυο μήνες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Νέμο βρέθηκε πριν από δυο μήνες σε άθλια κατάσταση σε δρόμο μετά τον Αυλώνα από εθελόντρια του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρώπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντών https://www.facebook.com/fzka.friendsofanimalsandpeople/ . Ήταν δαγκωμένος από άλλα σκυλιά και πιθανόν κακοποιημένος από άνθρωπο. Δεν μπόρεσε να τον αφήσει στη μοίρα του. Τον πήρε και τον μετέφερε σε κτηνίατρο. Οι ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρώπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντών έκαναν τα πάντα για να τον κάνουν καλά από τις πληγές που είχε και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Το μεγάλο πρόβλημα των φιλοζωικών σωματείων και των εθελοντών, εκτός από τα έξοδα που καλούνται να πληρώσουν για τα περιστατικά, είναι ότι πρέπει μετά να βρουν φιλοξενία και υιοθεσία, κάτι που είναι δύσκολο με τα τόσα ζώα που περιθάλπουν.

Ο Νέμο στάθηκε τυχερός καθώς βρέθηκε η Αλεξάνδρα, μια εθελόντρια, που του άνοιξε το σπίτι της να τον φιλοξενήσει. Ο Νέμο βρήκε αγάπη. Ξάπλωνε στον καναπέ, άρχισε να παίζει, έφυγε το στρες του και έμαθε να πηγαίνει με λουρί. Η Αλεξάνδρα τον φρόντισε πολύ και αυτός μεταμορφώθηκε σε έναν υπέροχο και όμορφο σκύλο.

Ο σκυλάκος αυτές τις μέρες φεύγει από το σπίτι της Αλεξάνδρας και πάει στο μόνιμο σπίτι του. Αυτοί οι δυο μήνες ήταν πολύ σημαντικοί για αυτόν.

Αν δεν θέλετε να υιοθετήσετε ένα ζωάκι, τουλάχιστον πάρτε το για φιλοξενία. Μετά από μια τέτοια περιπέτεια, από μια κακοποίηση, εγκατάλειψη και πόνο, το να βρεθεί ένα σπίτι για αυτό-έστω και προσωρινό για φιλοξενία- είναι πολύ σημαντικό.

Δείτε την ανάρτηση του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρώπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντών για τον Νέμο. Ο Νέμο ευχαριστεί την εθελόντρια που τον φιλοξένησε.

https://www.facebook.com/pg/fzka.friendsofanimalsandpeople/photos/?tab=album&album_id=2728704077245403

Το πριν

 

Και το τώρα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο