ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ- Έκκληση να βρει σπίτι ο σκυλάκος ενός άστεγου ανθρώπου που πέθανε στο Νέο Φάληρο- Έμεινε μόνος του

από Μυρτώ Τζώρτζου

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ στην κ. ζωρζέττα Φ.(Facebook)  https://www.facebook.com/fzorzetta. Είναι μεγάλη ανάγκη. Κάθεται στα σκουπίδια, πάνω στα ρούχα του.

Δυστυχώς, εκτός από τις καθημερινές εγκαταλείψεις κατοικίδιων που γίνονται σε όλα τα μέρη της χώρας μας, υπάρχουν και κάποιες άλλες θλιβερές ιστορίες που έχουν να κάνουν με ζώα που είχαν σπίτι αλλά ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Χάτσικο, όπως τον ονομάσαμε, του Νέου Φαλήρου. Ενός όμορφου σκυλάκου που ζούσε στο δρόμο με τον άνθρωπό του, ο οποίος ήταν άστεγος. Ο άνθρωπος αυτός δυστυχώς αυτές τις μέρες πέθανε και ο σκύλος έμεινε μόνος του, δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών, στο σημείο που είναι και τα ρούχα του ανθρώπου αυτού.

Σύμφωνα με ανθρώπους που ξέρουν το περιστατικό, το ζώο είναι θλιμμένο και δεν τρώει.

Κάνουμε έκκληση να βρεθεί κάποιος να τον πάρει από το δρόμο και είτε να τον υιοθετήσει είτε να τον φιλοξενήσει προσωρινά μέχρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι.

Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα στην κυρία ζωρζέττα Φhttps://www.facebook.com/fzorzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο