Καβάλα: Μαθητές σχολείου φρόντισαν σκυλάκι που βρήκαν παρατημένο σε κλουβί- Το ζώο υιοθετήθηκε

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια είδηση που μας φέρνει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον είναι αυτή που ανάρτησε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Καβάλας “Αίσωπος” https://www.facebook.com/Αίσωπος-Φιλοζωικό-Σωματείο-Καβάλας-238452228553/ και αφορά μια περίθαλωη μικρού αδέσποτου σκύλου από μαθητές.

Δυστυχώς οι κακοποιήσεις ζώων από ανήλικα παιδιά έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και όταν διαβάζουμε κάτι καλό θέλουμε, να το μοιραστούμε με όλους.

Πριν από λίγο καιρό οι μαθητές του 7ο Γυμνασίου Καβάλας έστειλαν μήνυμα στο φιλοζωικό σύλλογο ενημερώνοντάς τον ότι βρήκαν ένα σκυλάκι παρατημένο σε κλουβί. Τα παιδιά το είχαν πάρει μέσα στην αίθουσα και το φρόντιζαν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό επίσης είναι και ότι οι καθηγητές τους δεν τους εμπόδισαν, όπως πολύ συχνά γίνεται στα σχολεία. Το πανέμορφο σκυλάκι ονομάστηκε από τους μαθητές Ντάλια.

Το ποστ και οι φωτογραφίες του σκύλου με την έκκληση να βρεθεί σπίτι που ανέβασαν οι εθελοντές του “Αίσωπου” απέδωσαν αμέσως. Δυο νέοι άνθρωποι, ο Θανάσης και η Ηλιάνα, εξέφρασαν την επιθυμία να το φιλοξενήσουν προσωρινά μέχρι να βρει μόνιμο σπίτι. Όμως άλλαξαν γνώμη γιατί το λάτρεψαν και δεν θέλησαν να το αποχωριστούν. Και έτσι το υιοθέτησαν. Αυτός όμως που το αγάπησε περισσότερο από όλους είναι ο τεράστιος γάτος της οικογένειας που δεν το αφήνει από τα μάτια του.

Καλή ζωή μικρή και τυχερή Ντάλια! Μπράβο στους μαθητές και τους καθηγητές τους.

https://www.facebook.com/Αίσωπος-Φιλοζωικό-Σωματείο-Καβάλας-238452228553/

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αφήστε ένα Σχόλιο