Μαυρολιθάρι Φωκίδας: Άγνωστοι έκλεισαν μέσα στις κυψέλες τους μελίσσια και πέθαναν από ασφυξία

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε σε χωριό της Φωκίδας, όπου ένας μελισσοκόμος έπειτα από επίσκεψη στο μελισσοκομείο του διαπίστωσε το αδιανόητο… Τα μελίσσια ήταν νεκρά και κλεισμένα μέσα στις κυψέλες. Κάποιος πήγε κρυφά και κλείνοντας την πόρτα όλων των μελισσιών, – ένα προς ένα – προκάλεσε τον ασφυκτικό τους θάνατο…

Όπως μας ενημέρωσε μετά λύπης ο Μελισσοκόμος Γιώργος Καρατζάλος, η επιθυμία του είναι αυτοί οι μικρόψυχοι που προέβησαν σε μια τέτοια εγκληματική πράξη να τιμωρηθούν, και να μην μπορούν να ησυχάσουν. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει ο ανθρώπινος νους τι άνθρωποι κυκλοφορούν γύρω μας, και το πώς μπορεί κάποιος να θανατώσει με τέτοιο βασανιστικό τρόπο ένα έντομο που με τόση αγάπη προσφέρει τα προϊόντα του, δουλεύοντας ακατάπαυστα….

Το γεγονός αυτό συνέβη στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας.

Το μελισοκομείο  του Γιώργου βρισκόταν στη θέση “Τσούκα” όπου, κλείνοντας τις πόρτες των κυψελών των μελισσίων – οδηγήθηκαν στο θάνατο δεκάδες χιλιάδες μέλισσες!!!
Αν και έχει ενημερωθεί η ασφάλεια, ο Γιώργος παρακαλεί για την όποια βοήθεια που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη των ενόχων.

Πηγή: https://www.orinimelissa.com/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο