Αξιούπολη: Πέθανε ο σκύλος που ήταν αβοήθητος για ώρες, με 100 σφαίρες πάνω του- Προσπάθησαν να τον σώσουν οι εθελοντές της “Ζεστής Αγκαλιάς”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Λίγους μήνες μετά τη μετατροπή από τη Βουλή της κακοποίησης ενός ζώου σε κακούργημα, η κατάσταση συνεχίζει να είναι η ίδια. Οι κακοποιήσεις είναι καθημερινές και κανείς δεν συλλαμβάνεται. Βασικά κανείς δεν ενδιαφέρεται εκτός από τους εθελοντές φιλόζωους που τρέχουν και δεν φτάνουν για να βοηθήσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν.

Αυτό που μας εξοργίζει περισσότερο είναι οι καθημερινοί πυροβολισμοί ζώων, κυρίως αδέσποτων. Τα αδέσποτα την πληρώνουν πάντα. Και όταν λέμε καθημερινοί πυροβολισμοί, δεν υπερβάλλουμε. Είναι πραγματικά καθημερινοί, σε όλα τα μέρη της χώρας μας. Ο καθένας έχει μια καραμπίνα και πυροβολεί ότι δεν γουστάρει. Βγαίνει έξω από το σπίτι του με την καραμπίνα και όποιον πάρει ο Χάρος.

Για ένα τέτοιο θλιβερό, αποτρόπαιο περιστατικό, που συνέβη αυτές τις μέρες, μας ενημερώνει η φιλοζωική ομάδα Ζεστή Αγκαλιά.

Ο αδέσποτος Λάζαρος πυροβολήθηκε αυτές τις μέρες στην Αξιούπολη Θεσσαλονίκης. Οι εθελοντές της ομάδας κάνουν λόγο για 100 σφαίρες. 100 σφαίρες! Μας είναι αδιανόητο. Έμεινε ώρες αβοήθητο. Κανείς δεν το βοήθησε παρόλο που το έβλεπαν. Τεράστια αδιαφορία από τους δημότες του δήμου Παιονίας και από τον ίδιο το δήμο.

Οι άνθρωποι της Ζεστής Αγκαλιάς το πληροφορήθηκαν ώρες μετά και πήγαν εκεί. Ναι, το ζώο ήταν εκεί ώρες και κανείς να το βοηθήσει. Ήταν ζωντανό. Αλλά πλήρης αδιαφορία.

Το μετέφεραν, σε συνεργασία με εθελοντές στο Κιλκίς, στην κλινική Άγιος Μοδέστος.

Δείτε την ανάρτηση της Ζεστής Αγκαλιάς και του John Lazar

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Παιονίας, στο Κιλκίς, και φυσικά όλους τους δημότες για την τεράστια αδιαφορία που έδειξαν για τον Λάζαρο.

Το σκυλάκι χτυπήθηκε 08:00 ΜΜ και έφτασε στην στην κλινική Άγιος Μόδεστος 02:30 ΜΜ.

Μεταφέρθηκε σε συνεργασία από εθελοντές του Κιλκίς με τη Ζεστή Αγκαλιά @John Lazar.

Θέλω να τονίσω ότι όλες αυτές τις χαμένες ώρες που μεσολάβησαν εξαιτίας της αδιαφορίας πιθανόν να ήταν και ένα από τα αίτια θανάτου του. 5 ώρες αβοήθητο.

Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και την ώρα εξέτασης με ακτινογραφίες βρέθηκαν στο σώμα του πάνω από 100 σφαίρες όπως θα δείτε στην φωτογραφία της ακτινογραφίας.

Θα ήθελα να τονίσω ότι το χάιδεψα 03: 00 η ώρα και πολύ πιθανόν να ήταν το μόνο του χάδι σε όλη του τη ζωή.

Λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω περισσότερο.

Ευχαριστούμε πολύ. Ζεστή Αγκαλιά | Facebook

Βίντεο: Το σκυλάκι στο κτηνιατρείο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο