Δείτε πώς ένας κύκνος προκάλεσε την καθυστέρηση ενός… τρένου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όσοι βιάζονταν να προλάβουν το τρένο των 9.33 χθες το πρωί στο σταθμό Kingston του Λονδίνου, το πρόλαβαν τελικά, αφού το τρένο καθυστέρησε πάνω από 5 λεπτά εξαιτίας ενός κύκνου.

Ο κύκνος αποφάσισε να… βολτάρει πάνω στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία της South West Trains να τον ακολουθεί και να κινείται με απίστευτα χαμηλή ταχύτητα, για περισσότερα από 3 χιλιόμετρα.

Όσοι περίμεναν στο σταθμό το τρένο άκουσαν σχετική ανακοίνωση που τους ενημέρωνε πως το τρένο θα καθυστερήσει λόγω ενός κύκνου και νόμιζαν πως πρόκειται για πλάκα, μέχρι που έκπληκτοι είδαν ύστερα από αρκετά λεπτά το τρένο να φτάνει στο σταθμό με ταχύτητα… χελώνας, κινούμενο πίσω από τον κύκνο που δεν ήθελε με τίποτα να φύγει από τις γραμμές.

Τελικά οι υπάλληλοι του σταθμού έπιασαν τον κύκνο και τον απομάκρυναν από τις γραμμές και τον άφησαν να κολυμπήσει στον Τάμεση.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική Metro και το tweet της σιδηροδρομικής εταιρείας που δείχνει την απομάκρυνση του κύκνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός του τρένου δέχεται συγχαρητήρια από χρήστες του Διαδικτύου, για το σεβασμό που έδειξε στο πτηνό.

https://www.youtube.com/watch?v=uGrR4GKpdhQ

Πηγή: http://mag.sigmalive.com/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο